Bruk bilde-i-bilde med Google Meet

Viktig: Bilde-i-bilde er bare tilgjengelig med Google Chrome på datamaskiner.

Bruk bilde-i-bilde for å vise en liten, flyttbar versjon av Google Meet-brukergrensesnittet som ligger over hvilket som helst innhold du navigerer til. Bruk bilde-i-bilde for å gjøre det enklere å delta i møter mens du navigerer til en annen fane eller et annet vindu. Bruk bilde-i-bilde-modus for å
  • måle publikums reaksjon mens du presenterer
  • se møterelaterte dokumenter
  • ta notater
  • samhandle med og bruke Meet-funksjoner som håndsopprekking og chat i møter

Start bilde-i-bilde-modus

Bruk bilde-i-bilde i et Google Meet-møte

1. Klikk på Flere alternativer nederst i møtet.
  2. Klikk på Åpne bilde-i-bilde .
  3. Nederst til høyre ser du en liten versjon av møte-UI-et.
    Tips:
    • Du kan flytte møte-UI-et for bilde-i-bilde-funksjonen ved å klikke øverst i møte-UI-et og dra det over skjermen.
    • For å endre størrelsen på møte-UI-et for bilde-i-bilde-funksjonen, klikk og dra en kant.
  4. Naviger til andre faner, vinduer eller apper. Møte-UI-et for bilde-i-bilde-funksjonen flytter seg med deg.
  5. Slik avslutter du bilde-i-bilde i et møte: Øverst til høyre i det lille Meet-UI-et klikker du på Tilbake til fanen .
    Tips: Når du går ut av bilde-i-bilde-modus, kommer du tilbake til møtefanen, men du er fortsatt i møtet. For å avslutte møtet, klikk på Legg på .

Tips: Ikke bruk fullskjerm i på andre vinduer eller apper mens du bruker denne funksjonen, da det skjuler bilde-i-bilde-modus.

Bruk funksjoner med bilde-i-bilde

Når du bruker bilde-i-bilde, kan du fortsatt
  • slå kameraet og mikrofonen av og på
  • rekke opp hånden
  • sende og lese meldinger i møter
  • se presentasjonen din slik den ser ut for andre
    Viktig: Du kan ikke starte presentasjoner i bilde-i-bilde. Du må starte presentasjonen før du slår på denne funksjonen. Finn ut hvordan du presenterer skjermen din.
  • Slå teksting av og på.
  • Avslutt samtalen.

For å bruke andre Meet-funksjoner, avslutt bilde-i-bilde: I bilde-i-bilde-modus klikker du på Tilbake til fanen øverst til høyre i det lille Meet-grensesnittet.

Få Meet-varsler i bilde-i-bilde

Når bilde-i-bilde er aktivt, kan du fortsatt få varsler om
  • Chattemeldinger
  • Deltakere som rekker opp hånden
  • Medlemsforespørsler

Tips: For å få andre Meet-varsler, for eksempel varsler om grupperom, avslutt bilde-i-bilde og gå til fullversjonen av møtet.

Avslutt bilde-i-bilde

Slik avslutter du bilde-i-bilde i et møte: Øverst til høyre i det lille Meet-UI-et klikker du på Tilbake til fanen .

Tips: Hvis du klikker på Legg på , avsluttes Meet-møtet for deg.