Brug integreret billede med Google Meet

Vigtigt! Integreret billede er kun tilgængeligt i Google Chrome på en computer.

Brug integreret billede for at vise en lille, bevægelig version af din Google Meet-brugerflade, som overlejres det indhold, du navigerer til. Brug integreret billede for nemmere at blive ved med at deltage i et møde, mens du navigerer til en anden fane eller et andet vindue. Brug integreret billede til at:
  • Holde øje med dit publikums reaktion, mens du præsenterer.
  • Se møderelaterede dokumenter.
  • Skrive noter.
  • Interagere med og bruge Meet-funktioner som f.eks. Håndsoprækning og chat i møder.

Start integreret billede

Brug integreret billede i et Google Meet-møde

1. Klik på Flere valgmuligheder nederst i dit møde.
  2. Klik på Åbn integreret billede .
  3. Nederst til højre vises en lille version af din mødebrugerflade.
    Tips!
    • Du kan flytte din mødebrugerflade i det integrerede billede ved at klikke øverst i mødebrugerfladen og trække det hen over skærmen.
    • Du kan justere størrelsen på din mødebrugerflade ved at klikke og trække i kanterne.
  4. Gå til andre faner, vinduer eller apps. Mødebrugerfladen i dit integrerede billede flytter med dig.
  5. Du kan afslutte integreret billede i et møde ved at klikke på Tilbage til fanen øverst til højre i den lille Meet-brugerflade.
    Tip! Når du afslutter tilstanden med integreret billede, føres du tilbage til mødefanen, men du er stadig i mødet. Klik på Læg på for at afslutte mødet.

Tip! Maksimer ikke skærmen i andre vinduer eller apps, mens du bruger denne funktion, da det vil skjule tilstanden med integreret billede.

Brug funktioner med integreret billede

Når du bruger integreret billede, kan du stadig:
  • Tænde og slukke kameraet og mikrofonen.
  • Række hånden op.
  • Sende og læse meddelelser i mødet.
  • Se din præsentation, som den vises for andre.
    Vigtigt! Du kan ikke starte en præsentation i integreret billede. Du skal starte præsentationen, før du aktiverer denne funktion. Se, hvordan du præsenterer din skærm.
  • Slå tekster til og fra.
  • Afslut opkaldet.

Hvis du vil bruge andre Meet-funktioner, skal du afslutte integreret billede: Mens du er i tilstanden med integreret billede, skal du klikke på Tilbage til fanen øverst til højre i den lille Meet-brugerflade.

Få Meet-notifikationer i integreret billede

Når integreret billede er aktiveret, får du stadig notifikationer om:
  • Chatbeskeder
  • Håndsoprækninger
  • Deltagelsesanmodninger

Tip! Hvis du vil have andre Meet-notifikationer, f.eks. notifikationer om grupperum, skal du lukke integreret billede og gå til den fulde version af dit møde.

Afslut integreret billede

Du kan afslutte integreret billede i et møde ved at klikke på Tilbage til fanen øverst til højre i den lille Meet-brugerflade.

Tip! Hvis du klikker på Læg på , afsluttes Meet-mødet for dig.