Kan het telefoonnummer niet bevestigen

Als u de sms met verificatiecode niet kunt aanvragen of krijgen, kunt u deze stappen volgen om uw telefoonnummer te bevestigen en te gebruiken in de Google Meet-app:

Stap 1: Check uw telefoonnummer

Zorg dat u uw telefoonnummer correct en met de juiste landcode invoert.

Stap 2: Check of u een goede wifi-verbinding of mobiele dataverbinding heeft

• Check uw instellingen:
    • Zorg dat wifi of mobiele data aanstaat.
    • Zorg dat de vliegtuigmodus uitstaat.
  • Ga naar een plek waar u een betere verbinding heeft. Het icoon van uw wifi of mobiele data moet minimaal 1 streepje hebben.
  • U kunt uw verbinding testen door een browser te openen, zoals Chrome of Safari. Ga naar een website om te zien of deze wordt geladen.

Stap 3: Check of u sms'jes kunt krijgen

• Check uw instellingen:
    • Zorg dat het mobiele signaal aanstaat.
    • Zorg dat de vliegtuigmodus uitstaat.
  • Vraag iemand u een sms te sturen om te zien of uw telefoon werkt.

Stap 4: Vraag een nieuwe verificatiecode aan

Op het verificatiecodescherm kunt u de code opnieuw aanvragen.

• Als u geen sms krijgt, tikt u op Sms opnieuw verzenden.
  • Als u een mobiele verbinding heeft en de sms niet krijgt, kunt u een telefoongesprek aanvragen door op Bel me te tikken.

Stap 5: Probeer de app te herstellen

Afsluiten en opnieuw opstarten op uw apparaat

1. Open de instellingen op uw Android-apparaat.
  2. Tik op Apps en dan Meet en dan Gedwongen stoppen.
  3. Open Meet opnieuw.

De app verwijderen en opnieuw installeren

1. Verwijder Meet .
  2. Download Meet opnieuw.
  3. Open de Meet-app .

Uw apparaat opnieuw opstarten

1. Zet uw apparaat uit.
  2. Zet het weer aan.
  3. Open de Meet-app .

Meer hulp nodig?

Als u het probleem niet met de bovenstaande stappen kunt oplossen, tikt u op Registratie van telefoonnummer overslaan en logt u in met uw persoonlijke e-mailaccount om een vergadering te organiseren. Meer informatie over hoe u Meet-functies gebruikt