Puhelinnumeron vahvistaminen ei onnistu

Jos vahvistuskoodin lähettäminen tai vastaanottaminen tekstiviestillä ei onnistu, yritä vahvistaa puhelinnumerosi Google Meet -käyttöä varten seuraavien ohjeiden avulla:

Vaihe 1: Tarkista puhelinnumerosi

Varmista, että olet kirjoittanut puhelinnumeron ja maatunnuksen oikein.

Vaihe 2: Tarkista Wi-Fi- tai mobiiliyhteyden laatu

• Tarkista asetuksesi:
    • Joko Wi-Fin tai mobiilidatan on oltava käytössä.
    • Lentokonetila ei saa olla päällä.
  • Siirry paikkaan, jossa yhteys on parempi. Wi-Fi- tai mobiilidatakuvakkeessa pitäisi näkyä ainakin yksi palkki.
  • Voit testata yhteyden avaamalla Chromen, Safarin tai muun selaimen. Yritä siirtyä jollekin sivustolle ja katso, latautuuko se.

Vaihe 3: Tarkista, että tekstiviestien vastaanottaminen onnistuu

• Tarkista asetuksesi:
    • Matkapuhelinverkkoyhteyden on oltava päällä.
    • Lentokonetila ei saa olla päällä.
  • Varmista, että puhelimesi toimii, pyytämällä jotakuta ystävääsi lähettämään sinulle tekstiviestin.

Vaihe 4: Pyydä uusi vahvistuskoodi

Voit pyytää koodia uudelleen vahvistuskoodinäytössä.

• Jos et saanut tekstiviestiä, napauta Yritä uudelleen.
  • Jos sinulla on mobiiliyhteys mutta et saa tekstiviestiä, pyydä puhelua napauttamalla Soita minulle.

Vaihe 5: Yritä korjata sovellus

Sovelluksen sulkeminen ja käynnistäminen uudelleen laitteella

1. Avaa Android-laitteen Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Meet ja sitten Pakota lopetus.
  3. Avaa Meet uudelleen.

Sovelluksen poistaminen ja asentaminen uudelleen

1. Poista Meet .
  2. Lataa Meet uudelleen.
  3. Avaa Meet-sovellus .

Laitteen käynnistäminen uudelleen

1. Sammuta laite.
  2. Käynnistä se uudelleen.
  3. Avaa Meet-sovellus .

Tarvitsetko lisäapua?

Jos mikään edellisistä ei ratkaissut ongelmaa, valitse Ohita puhelinnumeron rekisteröinti ja kirjaudu sisään henkilökohtaisella sähköpostitililläsi, jotta voit käyttää kokouksia sen sijaan. Katso, miten Meetin ominaisuuksia käytetään.