De progressive web-app van Google Meet downloaden op uw computer

Belangrijk: Dit is alleen bedoeld voor uw computer en moet worden uitgevoerd in versie 73 of hoger van Google Chrome.

U kunt uw vergadervenster sneller en makkelijker vinden met de progressive web-app van Google Meet (PWA). De PWA en Google Meet hebben dezelfde functies. Ze worden automatisch geüpdatet als uw Google Chrome-browser wordt geüpdatet.

De PWA wordt ondersteund op:

• Windows
  • macOS
  • Chrome OS
  • Linux

De progressive web-app van Google Meet installeren

Chrome hoeft niet de standaardbrowser te zijn om de PWA te installeren, maar Chrome moet wel zijn geopend.
  1. Ga op uw computer naar meet.google.com.
  2. Klik in de URL-balk rechtsboven in de browser op Installeren .
  3. De Meet-app komt bij de vastgezette apps te staan.

De progressive web-app van Google Meet openen

Vanuit de vastgezette apps:

1. Klik op de Meet-app.
  2. Neem deel aan een vergadering of maak er een.

In een browser op uw computer:

1. Ga naar meet.google.com of de green room van een vergadering.
  2. Tik in de browserbalk op App openen .
  3. Selecteer Google Meet en dan Openen.
Tip: Als u deelneemt aan een vergadering vanuit een Agenda-afspraak, wordt u doorgestuurd naar de green room van de vergadering. U kunt de app dan openen via de browserbalk.