Google Meetin progressiivisen web-sovelluksen lataaminen tietokoneelle

Tärkeää: Tietokoneen Chrome-selaimen version on oltava vähintään 73. PWA asennetaan vain omalle tietokoneellesi.

Löydät kokousikkunasi entistä nopeammin ja helpommin Google Meetin progressiivisella web-sovelluksella (PWA). PWA:lla ja Google Meetillä on samat ominaisuudet. Ne päivittyvät automaattisesti, kun Google Chrome -selain päivittyy.

PWA:ta tuetaan seuraavilla käyttöjärjestelmillä:

• Windows
  • macOS
  • Chrome-käyttöjärjestelmä
  • Linux.

Google Meetin progressiivisen web-sovelluksen asentaminen

PWA:n asentaminen ei edellytä, että Chrome on oletusselain, mutta Chromen on oltava auki.
  1. Siirry tietokoneella osoitteeseen meet.google.com.
  2. Valitse selaimen oikeasta osoitepalkista Asenna .
  3. Meet-sovellus tulee näkyviin alapalkkiin.

Avaa Google Meetin progressiivinen web-sovellus

1. Klikkaa alapalkista Meet-sovellusta .
  2. Valitse sopiva vaihtoehto vasemmalta:

Tietokoneen selaimella:

1. Siirry kokouksen lämpiöön tai osoitteeseen meet.google.com.
  2. Valitse selainpalkista Avaa sovellus .
  3. Valitse Google Meet ja sitten Avaa.
Vinkki: Kun liityt kokoukseen kalenteritapahtumasta, sinut ohjataan kokouksen lämpiöön. Avaa sovellus selainpalkista.

Duon PWA:n ja Duon ChromeOS-sovelluksen vaihtaminen Meetin PWA:han

Tärkeää:

• Duon PWA ja Duon ChromeOS‐sovellus on korvattu Meetin PWA:lla.
    • Duon ChromeOS-sovelluksen kuvake päivittyy automaattisesti Google Meet ‐kuvakkeeksi ja ohjaa Meetin PWA:han.
  • Meetin PWA
    • ei sisällä puheluemojeita, mutta emojit ovat edelleen käytettävissä Meet-mobiilisovelluksessa
    • voi vain vastaanottaa viestejä, mutta viestejä voi edelleen lähettää ja vastaanottaa Meetissä selaimella
    • sisältää uuden kokousominaisuuden (lue lisää Meet-sovelluksen Google Meet ‐ominaisuuksista).

Duon PWA:n päivittäminen Meetin PWA:ksi

1. Klikkaa alapalkista Duo-sovellusta Duo.
  2. Katso "Duo on nyt Meet" ‐mainos.
  3. Klikkaa Avaa Meet ja asenna ja sitten Kokeile Google Meet ‐verkkosovellusta ja sitten Asenna.
    • Jos olet asentanut vanhan Meet-sovelluksen, näet selaimen osoitepalkissa Avaa sovelluksessa ‐ponnahdusikkunan.
  4. Klikkaa alapalkista Duo-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella.
    • Vie hiiri kuvakkeen päälle, niin sovelluksen nimenä näkyy "Google Meet ‐puhelut".
  5. Valitse Poista.

Vinkkejä: