Hvis du vil teste oversættelse af undertekster i realtid, kan du tilmelde dig betaversionen af funktionen til oversættelse af Meet-undertekster.

Download den progressive Google Meet-webapp på din computer

Vigtigt! Denne app er kun beregnet til din computer, som skal have Google Chrome-version 73 eller nyere.

Find dit mødevindue hurtigere og nemmere med den progressive Google Meet-webapp (PWA). PWA'en og Google Meet har de samme funktioner. De opdateres automatisk, når din Google Chrome-browser opdateres.

PWA'en understøttes på enheder med:

• Windows
  • macOS
  • Chrome OS
  • Linux

Installer den progressive Google Meet-webapp

Chrome behøver ikke at være din standardbrowser, men den skal være åben, for at du kan installere den progressive webapp.
  1. Gå til meet.google.com på din computer.
  2. Klik på Installer øverst til højre i browseren.
  3. Meet-appen vises på din applinje.

Åbn den progressive Google Meet-webapp

Via applinjen:

1. Klik på Meet-appen.
  2. Deltag i et møde, eller opret et nyt.

Via en browser på din computer:

1. Gå til meet.google.com eller det grønne rum i et møde.
  2. Tryk på Åbn app i adresselinjen.
  3. Vælg Google Meet efterfulgt af Åbn.
Tip! Når du deltager i et møde via en kalenderbegivenhed, sendes du til mødets grønne rum. Åbn appen via adresselinjen.