Download den progressive Google Meet-webapp på din computer

Vigtigt! Denne app er kun beregnet til din computer, som skal have Google Chrome-version 73 eller nyere.

Find dit mødevindue hurtigere og nemmere med den progressive Google Meet-webapp (PWA). PWA'en og Google Meet har de samme funktioner. De opdateres automatisk, når din Google Chrome-browser opdateres.

PWA'en understøttes på enheder med:

• Windows
  • macOS
  • Chrome OS
  • Linux

Installer den progressive Google Meet-webapp

Chrome behøver ikke at være din standardbrowser, men den skal være åben, for at du kan installere den progressive webapp.
  1. Gå til meet.google.com på din computer.
  2. Klik på Installer øverst til højre i browseren.
  3. Meet-appen vises på din applinje.

Åbn den progressive Google Meet-webapp

1. Klik på Meet-appen via applinjen.
  2. Vælg en af mulighederne ude til venstre.

Via en browser på din computer:

1. Gå til meet.google.com eller det grønne rum i et møde.
  2. Tryk på Åbn app i adresselinjen.
  3. Vælg Google Meet og derefter Åbn.
Tip! Når du deltager i et møde via en kalenderbegivenhed, sendes du til mødets grønne rum. Åbn appen via adresselinjen.

Skift fra Duo-PWA'en og Duo ChromeOS-appen til Meet-PWA'en

Vigtigt!

• Duo-PWA'en og Duo ChromeOS-appen er blevet erstattet af Meet-PWA'en.
    • Duo-appen til ChromeOS opdateres automatisk til Google Meet-ikonet og fører til Meet-PWA'en.
  • Meet-PWA:

Opdatering fra Duo-PWA'en til Meet-PWA'en

1. Klik på Duo-appen Duo via applinjen.
  2. Se promoveringen "Duo er nu Meet".
  3. Klik på Åbn Meet, og installer og derefter Prøv Google Meet-webappen og derefter Installer.
    • Hvis du har den gamle Meet-app installeret, vises Åbn i appen i stedet i browserens adresselinje.
  4. Højreklik på Duo-ikonet på din applinje.
    • Hold markøren over ikonet for at se navnet som "Google Meet-opkald".
  5. Klik på Afinstaller.

Tips!