Baixar l'aplicació web progressiva de Google Meet en un ordinador

Important: aquesta aplicació només està disponible per a ordinadors i s'ha d'executar amb la versió 73 de Google Chrome o amb una versió posterior.

Troba l'hora ideal per a cada reunió d'una manera més ràpida i senzilla amb l'aplicació web progressiva (PWA) de Google Meet. La PWA i Google Meet tenen les mateixes funcions. S'actualitzen automàticament quan ho fa el navegador Google Chrome.

La PWA és compatible amb:

• Windows
  • macOS
  • Chrome OS
  • Linux

Instal·lar l'aplicació web progressiva de Google Meet

Per instal·lar la PWA, no cal que Chrome sigui el navegador predeterminat, però ha d'estar obert.
  1. A l'ordinador, ves a meet.google.com.
  2. A la part superior dreta del navegador, a la barra de l'URL, fes clic a Instal·la .
  3. L'aplicació Meet es mostra a la barra d'aplicacions.

Obrir l'aplicació web progressiva de Google Meet

1. A la barra d'aplicacions, fes clic a l'aplicació Meet .
  2. A la part esquerra, selecciona una opció.

Des d'un navegador de l'ordinador:

1. Ves a meet.google.com o a la pantalla d'espera d'una reunió.
  2. A la barra del navegador, toca Obre l'aplicació .
  3. Selecciona Google Meet i, a continuació, Obre.
Consell: quan t'uneixes a una reunió des d'un esdeveniment de Calendar, se't dirigeix a la pantalla d'espera de la reunió. A la barra del navegador, obre l'aplicació.

Canviar de la PWA de Duo i l'aplicació Duo de ChromeOS a la PWA de Meet

Important:

• La PWA de Duo i l'aplicació Duo de ChromeOS s'han substituït per la PWA de Meet.
    • La icona de l'aplicació Duo de ChromeOS s'actualitza automàticament a la icona de Google Meet i dirigeix a la PWA de Meet.
  • La PWA de Meet:

Actualitzar de la PWA de Duo a la de Meet

1. A la barra d'aplicacions, fes clic a l'aplicació Duo Duo.
  2. Consulta la promoció "Google Duo ara és Google Meet".
  3. Fes clic a Obre Meet i instal·la i, a continuació, Prova l'aplicació web Google Meet i, a continuació, Instal·la.
    • Si tens instal·lada l'aplicació Meet antiga, es mostrarà la finestra emergent Obre a l'aplicació a la barra d'adreces del navegador.
  4. Fes clic amb el botó dret a la icona de Duo de la barra d'aplicacions.
    • Passa el cursor per sobre de la icona perquè es mostri el nom "Trucades de Google Meet".
  5. Fes clic a Desinstal·la.

Consells: