Päivitetyn Google Maps ‑sovelluksen käytön aloittaminen

Päivitetyssä Google Maps ‑sovelluksessa pääset eri ominaisuuksiin entistä nopeammin.

• Olemme poistaneet valikon Valikko. Pääset nyt käyttämään valikosta Valikko löytyneitä ominaisuuksia
    • aloitusnäytön alareunan välilehdiltä
    • oikeassa yläkulmassa olevan profiilikuvan tai nimen alkukirjaimen kautta Tiliympyrä.
  • Kun avaat Google Maps ‑sovelluksen, aloitusnäytön alareunassa näkyy viisi välilehteä:
    • Tutustu Tutustu: Valitse, minne haluat mennä.
    • Lähtö Go: Katso, mitä vakioreitilläsi on odotettavissa.
    • Merkitty Tallenna paikka: Luo luetteloita ja muistele paikkoja.
    • Osallistu Lisää sisältöäJaa kokemuksia, lisää tietoa ja arvosteluja sekä korjaa ongelmia.
    • Sinulle Päivitykset: Lue osuvia paikkoja koskevia ilmoituksia.
  • Esimerkiksi sijainnin jakaminen, aikajana ja offline-kartat löytyvät napauttamalla oikean yläkulman profiilikuvaa tai nimen alkukirjainta Tiliympyrä.

Google Mapsin ominaisuuksien käyttäminen

Tutustu

Löydät yksityiskohtaisia arvosteluja ja kuvauksia alueen suosituimmista paikoista. Google Mapsissa voit hakea suosittuja paikkoja, paikallisia tapahtumia, trendikkäitä ravintoloita tai ajankäyttövinkkejä.

Lisätietoa Tutustu-välilehden käyttämisestä saat artikkelista Lähellä olevien paikkojen haku ja alueeseen tutustuminen.

Lähtö

Voit nähdä kaikki vakioreittisi yhdellä napautuksella. Näet arvioidun saapumisajan, liikennetilanteen ja tiedot mahdollisista onnettomuuksista reitin varrella.

Katso, miten Lähtö-välilehteä käytetään.

Tallennetut

Tallennetut-välilehdellä on personoitua sisältöä. Esimerkkejä:

• Viimeksi tallennetut paikat
  • Omat listat
  • Aikajana
  • Omat kartat
  • Varaukset

Lue lisää Tallennetut-välilehden käyttämisestä.

Osallistu

Kohdasta Lisää sisältöä Lisää sisältöä pääset nyt ominaisuuksiin, jotka aiemmin löytyivät napauttamalla valikkoa Valikko ja valitsemalla "Oma profiili" tai "Lisäämäni sisältö".

Jos haluat lisätä paikkoja, kirjoittaa arvosteluja, ladata valokuvia tai ehdottaa muokkausta, napauta alareunasta Lisää sisältöä Lisää sisältöä.

• Voit myös lähettää korjauksia teihin ja paikkoihin, muokata omaa Maps-profiiliasi tai tarkistaa lisäämäsi sisällön katselukerrat ja vaikuttavuuden.

Lue lisää sisällön lisäämisestä Google Mapsiin.

Sinulle

Kohdasta SinullePäivitykset:

Profiilikuva

Tietyt ominaisuudet, jotka aiemmin löytyivät eri puolilta käyttöliittymää, on siirretty profiiliympyrään Tiliympyrä.

Ominaisuudet, joita ei ole muutettu

Tiliympyrään siirretyt ominaisuudet

• Oma yritysprofiili
  • Aikajana: Katso ja hallinnoi sijaintihistoriasi tietoja.
  • Sijainnin jakaminen: Valitse, kuka voi nähdä sijaintisi ja kenen sijainnin sinä näet Google Mapsissa.
  • Offline-kartatEtsi ja hallinnoi offline-karttojasi.
  • Asetukset: Hallinnoi Wi-Fin käyttöä, etäisyyksissä käytettäviä mittayksiköitä, ilmoituksia ja työmatka-asetuksia Google Mapsissa.
  • Ohje ja palauteLue Ohjetta ja lähetä palautetta, kuten pyydä korjauksia teihin ja paikkoihin, samasta ruudusta.

Yksityisyysasetusten hallinta

Napauta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta​​Tiliympyrä, niin pääset katsomaan ja muuttamaan näitä tietosuoja-asetuksia:

• AikajanaKatsele ja hallinnoin Sijaintihistoriasi tietoja.
  • Sijainnin jakaminen: Valitse, kuka voi nähdä sijaintisi ja kenen sijainnin sinä näet Google Mapsissa.
  • Oma data Mapsissa: Hallinnoi tietosuoja-asetuksiasi.
    Vinkki: Voit katsoa ja poistaa sijaintihistoriaasi sekä ladata oman Maps-datasi.