Kom godt i gang med den opdaterede Google Maps-app

Google Maps-appen er blevet opdateret, så du hurtigere kan få adgang til funktionerne.

Vi har fjernet menuen Menu. Du kan nu få adgang til funktioner, der tidligere befandt sig i menuen Menu, via de nederste faner på startskærmen og kontocirklenKontocirkel øverst til højre.

Når du åbner Google Maps-appen, kan du se fem faner nederst på startskærmen:

• Gå på opdagelse Udforsk: Vælg, hvor du skal hen.
  • Pendling Pendling: Hvad du kan forvente på din daglige pendlertur.
  • Gemt Gem sted: Opret lister, og genfind steder.
  • Bidrag Bidrag: Del oplevelser, tilføj oplysninger og anmeldelser, og løs problemer.
  • Opdateringer Opdateringer: Få notifikationer med relevante oplysninger.

Vigtigt! I udvalgte byer finder du Start Go i stedet for Pendling Pendling i Google Maps-appen.

Funktioner som Placeringsdeling, Tidslinje og offlinekort findes i kontocirklen Kontocirkel øverst til højre.

Sådan får du adgang til Google Maps-funktionerne

Gå på opdagelse

Du kan finde detaljerede anmeldelser og beskrivelser af de mest populære forretninger og hotspots i området. Søg efter populære steder, lokale begivenheder, trendy restauranter eller ting at opleve i Google Maps.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du bruger fanen Gå på opdagelse, i artiklen "Søg efter steder i nærheden, og udforsk området".

Pendling

Inden du tager et sted hen, kan du planlægge din rejse og finde nyttige oplysninger om din pendling. Du kan finde oplysninger om, hvornår du skal rejse, trafikmeldinger, de bedste ruter og ulykker på vejen.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du bruger fanen Pendling, i artiklen "Planlæg din pendling eller din rejse".

Gemt

Du kan bruge fanen Gemt til at finde personligt tilpasset indhold som:

• Nyligt gemte steder
  • Dine lister
  • Tidslinje
  • My Maps
  • Reservationer

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger fanen Gemt.

Bidrag

I Bidrag Bidrag kan du nu få adgang til funktioner, der tidligere befandt sig i menuen Menu efterfulgt af Din profil og "Dine bidrag."

Tryk på Bidrag Bidrag nederst for at tilføje steder, skrive anmeldelser, uploade billeder eller foreslå en ændring. Du kan også indsende rettelser til veje og steder, administrere din Maps-profil samt se dine bidrag og deres påvirkning.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan bidrage til Google Maps.

Opdateringer

Opdateringer Opdateringerkan du:

Kontocirkel

Vi har flyttet nogle nye funktioner til kontocirklen Kontocirkel, som tidligere befandt sig i forskellige dele af grænsefladen.

Funktioner, der ikke er ændret

Funktioner, der er flyttet til kontocirklen

• Din virksomhedsprofil
  • Tidslinje Se og administrer oplysninger om din Placeringshistorik.
  • Placeringsdeling: Vælg, hvem der kan se din placering, og hvilke personers placering du kan se på Google Maps.
  • OfflinekortFind og administrer dine offlinekort.
  • Indstillinger: Administrer dine indstillinger for Wi-Fi, afstandsenheder, notifikationer og pendling i Google Maps.
  • Hjælp og feedbackFå adgang til Hjælp, og indsend feedback, f.eks. anmodninger om rettelser til veje og steder, fra samme skærm.

Administrer dine privatlivsindstillinger

Tryk på kontokcirklen ​​Kontocirkel for at se og administrere følgende privatlivsindstillinger:

• Tidslinje Se og administrer oplysninger om din Placeringshistorik.
  • Placeringsdeling: Vælg, hvem der kan se din placering, og hvilke personers placering du kan se på Google Maps.
  • Dine data i Maps: Administrer dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan finde og slette din Placeringshistorik og downloade dine Maps-data.