Kom godt i gang med den opdaterede Google Maps-app

Google Maps-appen er blevet opdateret, så du hurtigere kan få adgang til funktionerne.

• Vi har fjernet menuen Menu. Du kan nu få adgang til funktioner, der tidligere befandt sig på menuen Menu:
    • På startskærmen via de nederste faner
    • Via profilbilledet eller forbogstavet Kontocirkel øverst til højre
  • Når du åbner Google Maps-appen, kan du se fem faner nederst på startskærmen:
    • Gå på opdagelse Udforsk: Vælg, hvor du skal hen.
    • Start Go: Hvad du kan forvente på dine ture.
    • Gemt Gem stedOpret lister, og genfind steder.
    • Bidrag BidragDel oplevelser, tilføj oplysninger og anmeldelser, og løs problemer.
    • Opdateringer OpdateringerFå notifikationer med relevante oplysninger.
  • Funktioner som Placeringsdeling, Tidslinje og offlinekort findes i profilbilledet eller forbogstavet Kontocirkel øverst til højre.

Sådan får du adgang til Google Maps-funktionerne

Gå på opdagelse

Du kan finde detaljerede anmeldelser og beskrivelser af de mest populære forretninger og hotspots i området. I Google Maps kan du søge efter populære steder, lokale begivenheder, trendy restauranter eller spændende oplevelser.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du bruger fanen Gå på opdagelse, i artiklen Søg efter steder i nærheden, og udforsk området.

Start

Find alle dine hyppige rejser med et enkelt tryk. Du kan finde oplysninger om forventet ankomst, trafikmeldinger og eventuelle ulykker på vejen.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger fanen Start.

Gemt

Du kan bruge fanen Gemt til at finde tilpasset indhold såsom følgende:

• Nyligt gemte steder
  • Dine lister
  • Tidslinje
  • My Maps
  • Reservationer

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger fanen Gemt.

Bidrag

Du kan nu få adgang til funktioner i Bidrag Bidrag, som tidligere befandt sig i menuen Menu, under "Din profil" eller "Dine bidrag".

Tryk på Bidrag Bidrag nederst for at tilføje steder, skrive anmeldelser, uploade billeder eller foreslå en ændring.

• Du kan også indsende rettelser til veje og steder, administrere din Maps-profil samt se dine bidrag og deres påvirkning.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan bidrage til Google Maps.

Opdateringer

Opdateringer Opdateringerkan du:

Profilbillede

Vi har flyttet nogle nye funktioner til kontocirklen Kontocirkel, som tidligere befandt sig i forskellige dele af grænsefladen.

Funktioner, der ikke er ændret

Funktioner, der er flyttet til kontocirklen

• Din virksomhedsprofil
  • TidslinjeFind og administrer oplysninger om din Placeringshistorik.
  • Placeringsdeling: Vælg, hvem der kan finde din placering, og hvilke personers placering du kan finde på Google Maps.
  • OfflinekortFind og administrer dine offlinekort.
  • Indstillinger: Administrer dine indstillinger for Wi-Fi, afstandsenheder, notifikationer og pendling i Google Maps.
  • Hjælp og feedbackFå adgang til Hjælp, og indsend feedback, f.eks. anmodninger om rettelser til veje og steder, fra samme skærm.

Administrer dine privatlivsindstillinger

Tryk på dit profilbillede eller forbogstav ​​Kontocirkel for at få adgang til og administrere disse privatlivsindstillinger:

• Tidslinje Se og administrer oplysninger om din Placeringshistorik.
  • Placeringsdeling: Vælg, hvem der kan se din placering, og hvilke personers placering du kan se på Google Maps.
  • Dine data i Maps: Administrer dine privatlivsindstillinger.
    Tip! Du kan finde og slette din Placeringshistorik og downloade dine Maps-data.