Foretag en reservation i Google Maps

I USA kan du foretage bookinger og reservationer med Book via Google.

Book via Google giver dig mulighed for at søge efter, booke og betale for billetter og andre typer bookinger uden at forlade den Google-tjeneste, som du bruger.

Du kan finde en lokal virksomhed, reservere en tjeneste og betale for dine bookinger eller billetter via platformen Book via Google. Du kan finde en virksomhed blot ved at søge efter den på Google, i Maps eller i Google Assistent. Google Pay gør betalingsprocessen enkel.

Vigtigt! Book via Google er kun tilgængeligt i visse lande/områder, hvor virksomheder samarbejder med en understøttet planlægningsudbyder.

Foretag en reservation eller booking

Gå til Google Søgning, Maps eller Google Assistent for at foretage en booking hos en lokal virksomhed eller tjeneste.

Find og bestil onlinetjenester

Du kan finde og booke en onlinetjeneste direkte på Google, når du søger efter en bestemt virksomhed eller udtryk som "yogakurser" eller "klaverundervisning". Hvis en virksomhed tilbyder disse tjenester online og har opdateret sine oplysninger på Virksomhedsprofil, så de afspejler dette, viser virksomhedsprofilen følgende:

• "grøn markering Onlineundervisning"
  • "grøn markering Onlineestimater"
  • "grøn markering Onlineaftaler"

Hvis det drejer sig om personlige tjenester, skal du gå til Google Søgning, Maps eller Google Assistent for at foretage en booking hos en lokal virksomhed eller booke en lokal tjeneste.

Sådan booker du onlinetjenester

Vigtigt! Hvis virksomheden ikke har en bookingknap på sit infopanel, er den ikke konfigureret til at modtage bookinger via Google.

1. Åbn Google Søgning, Maps eller Google Assistent.
  2. Søg efter de ønskede typer tjenester og hold, f.eks. yogahold.
  3. Find og vælg den virksomhedsprofil, hvor du vil foretage en booking, og klik på Book online.
  4. Vælg en dato og et klokkeslæt.
  5. Til virksomheder, der giver dig mulighed for at booke individuelle medarbejdere: Under "Medarbejdere" kan du vælge din foretrukne medarbejder. Du kan f.eks. vælge en foretrukken yogalærer. Du kan også vælge en medarbejder senere, hvis du ændrer din booking.
  6. Klik på Book nu.
  7. Udfyld de påkrævede oplysninger i det pop op-vindue, der vises
    • Virksomheder kan anmode om betaling på bookingtidspunktet, eller når tjenesten leveres.
  8. Klik på Book.

Se, hvordan du foretager en booking på Google.

Administrer din booking

Når du har foretaget en booking, kan du se nærmere oplysninger om den, ændre den eller annullere den. Du kan også vælge at blive slettet fra ventelisten.

Alle annulleringer og ændringer er underlagt virksomhedens politik vedrørende annullering/afbestilling. Du kan se denne politik i bookingbeskrivelsen, i forbindelse med betaling og i den mail, du modtager som bekræftelse på din booking. Google er ikke ansvarlig for en virksomheds refusionspolitik eller politik vedrørende annullering/afbestilling af ydelser.

Se nærmere oplysninger om din booking

Hvis du vil se nærmere oplysninger om din booking, kan du gøre følgende:

• Tjekke den mail, du har modtaget som bekræftelse på din booking.
  • Tjekke dine bookinger på websitet Book via Google.

Rediger din booking

Nogle virksomheder giver mulighed for at ændre en booking.

1. Gå til websitet Book via Google.
  2. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Vælg Bookinger og så Kommende.
  4. Find den booking, som du vil ændre.
  5. Klik på Rediger.

Når du ændrer din booking, skal du være opmærksom på følgende:

• Vi anbefaler, at du foretager ændringen af din booking mindst et par dage i forvejen. Ellers bør du ringe direkte til virksomheden.
  • I nogle situationer kan det være nødvendigt at annullere bookingen og foretage en ny booking med de opdaterede oplysninger.

Rediger den mailadresse, der er knyttet til din booking

Bookinger knyttes til den Google-konto, der benyttes i forbindelse med bookingen. Du kan derfor ikke redigere mailadressen efter at have foretaget en booking.

Annuller din booking

Ikke alle bookinger kan refunderes eller annulleres. Se din bekræftelsesmail eller bookingoplysningerne på websitet Book via Google for at finde ud af, om din booking kan refunderes eller annulleres.

Hvis bookingen kan annulleres, kan du gøre det på to forskellige måder:

• Se din bekræftelsesmail for at få en vejledning i, hvordan du annullerer din booking.
  • Klik på Annuller ud for bookingen på websitet Book via Google.
    • Bemærk! Annulleringer er underlagt virksomhedens politik vedrørende annullering/afbestilling.

Hvis du ikke kan annullere reservationen, selvom din booking er kvalificeret til det, anbefaler vi, at du ringer direkte til virksomheden.

Hvem kan bruge Book via Google?

Book via Google er kun tilgængeligt i bestemte lande og kun for virksomheder, der samarbejder med en understøttet planlægningsudbyder. Som bruger skal man have en Google-konto for at kunne bruge Book via Google.

Andre mulige handlinger: