Søg efter steder på Google Maps

Du kan søge efter en masse ting, f.eks. posthuse, fotokabiner, stoppesteder eller gadenavne, ved hjælp af Google Maps.

Du får bedre søgeresultater, hvis du logger ind på Google Maps. Når du logger ind, kan du hurtigt finde steder, som du tidligere har søgt efter, og du kan søge efter dine kontaktpersoner med deres navn.

Søg efter et sted

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Skriv adressen eller navnet på et sted.
  3. Tryk på Enter, eller klik på Søg Søg. Hvis du bruger Maps i Lite-tilstand, kan du ikke se luppen.
  4. Du får vist søgeresultater som små, røde markører og røde prikker, og de små markører viser topresultaterne. De lilla markører er annoncer. Få flere oplysninger om, hvad de små markører betyder.
  5. Valgfrit: Hvis du søger efter en type sted, f.eks. restauranter, kan du filtrere dine resultater ved hjælp af rullemenuerne under søgefeltet.

Se hele kortet

Skjul søgefeltet og sidepanelet for at se hele kortet. Sidepanelet skjules ved at klikke på pilen Skjul sidepanelet til højre for panelet. Hvis du bruger Maps i Lite-tilstand, kan du ikke bruge denne funktion.

Filtrer dine resultater

Hvis du bruger Maps i Lite-tilstand, kan du ikke filtrere søgeresultater.

1. Søg efter en bestemt type virksomhed, restaurant eller sted på din computer.
  2. Vælg et filter:
    • Pris: Søg efter restauranter ud fra pris.
    • Åbningstider: Se kun steder, der er åbne lige nu.
    • Hoteloplysninger: Se indtjekningsdatoer og antal stjerner.

Tips til søgning

Her er nogle eksempler på søgninger på Google Maps:

• Specifikke virksomheder: Starbucks.
  • Typer af steder: Kaffe tæt på Fælledparken.
  • Begræns resultaterne ved at angive en by og en stat eller et land: Supermarkeder i Viborg, Danmark.
  • Begræns resultaterne ved at angive et postnummer: Tankstationer i 2100.
  • Find et vejkryds: Sønder Allé og Fredensgade.
  • Adresse, by, stat, land eller lufthavn: Rådhustorvet 1, 3520 Farum, Nyborg, Københavns Lufthavn eller Mount Everest, Nepal.
  • Bredde- og længdegrader: 41.40338, 2.17403.
  • Venner og andre kontaktpersoner (kun når du er logget ind): Thomas Petersen.
  • Andre navne på personer under Kontaktpersoner i G Suite.

Få flere oplysninger om et sted

Sådan kan du få flere oplysninger om et sted:

• Vælg en lille markør på kortet
  • Sæt en markør på kortet
  • Søg efter et bestemt sted

Du får vist oplysninger om stedet, f.eks. adressen, åbningstiderne, telefonnummeret, websitet og bedømmelser eller anmeldelser.

Tip! Med iPhone 6s og nyere kan du bruge 3D Touch til at finde et steds website, gemme et sted, finde rutevejledninger og dele et sted. Hvis du vil slå 3D Touch til, skal du gå til appen Indstillinger Generelt Tilgængelighed 3D Touch og sørge for, at kontakten er slået til. Derefter kan du åbne Google Maps og trykke hårdt på et sted.

Se søgeforslag for steder

1. Log ind på Google Maps.
  2. Åbn Google Maps eller Google Maps-appen Google Maps.
  3. Start med at skrive en søgning i søgefeltet, f.eks. restauranter.
  4. Der vises muligvis personlige søgeresultater under søgefeltet. Dine søgeresultater kan f.eks. indeholde steder, som du har søgt efter før. Hvis du ikke kan se personlige søgeresultater, når du er logget ind på din Google-konto, skal du sikre dig, at Web- og appaktivitet er aktiveret
  5. Vælg et sted for at se det på kortet og få flere oplysninger.

Sådan vises lokale resultater i Maps

Generelle steder på kortet

Lokale resultater vises for personer, der søger efter virksomheder og steder i nærheden af ​​deres aktuelle geografiske placering. De vises forskellige steder i Maps og på Google Søgning.

Eksempelvis får du højst sandsynligt vist lokale resultater, hvis du søger efter "italiensk restaurant" via din mobilenhed. Google viser så vidt muligt restauranter i nærheden af dig, som du måske har lyst til at besøge.

Der er en række faktorer, der har betydning for, hvilke lokale resultater der vises. Det er først og fremmest relevans, afstand og mulighed for eksponering. Disse faktorer kombineres for at finde det bedste match i forhold til den aktuelle søgning.

For eksempel fastslås det måske ud fra Googles algoritmer, at sandsynligheden for at finde det, du søger, er større i en virksomhed, der ligger et stykke væk fra din aktuelle geografiske placering, end i en virksomhed, der ligger tæt på, og førstnævnte virksomhed får i så fald en højere rangering i de lokale resultater.

Bemærk! Betaling fra andre virksomheder har ingen indflydelse på, hvilke resultater der vises i Google Maps. Betalt indhold i Google Maps er forsynet med en etiket.

Få flere oplysninger om lokale søgeresultater på Google.

Steder, der er relevante for dig

Nogle af de tilpassede søgeresultater, der vises på Google Maps, kan kun ses af dig. Hvis du er på Google+, kan du muligvis også se steder, som er blevet anbefalet eller delt af personer i dine cirkler.

Her er nogle eksempler på, hvor disse oplysninger kommer fra:

Fra Google Maps

Personlige steder, du ser, kan komme fra:

• Dine interaktioner med steder på kortet, herunder Google-kort, du vælger på andre websites
  • Dine seneste søgninger, herunder søgninger efter rutevejledning
  • Steder, du har gemt eller stjernemarkeret på din computer, telefon eller tablet
  • Steder, der er blevet bedømt eller anmeldt af dig eller personer i dine cirkler
  • Din privat- og arbejdsadresse, hvis du har angivet disse i Google Maps eller i dit feed

Hvis du ikke ønsker at se søgeforslag i Google Maps, skal du slå Web- og appaktivitet fra.

Andre Google-produkter

Personlige steder, du ser, kan komme fra:

• Tilpassede kort, hvis du bruger disse i My Maps
  • Personer og steder, du har tilføjet under Google Kontaktpersoner, f.eks. Tommys Pizza.
  • Indlæg, bedømmelser eller anmeldelser fra Google+, der er indsendt af dig eller synlige for dig, og som er tagget på et sted

Hvis du ikke vil se søgeforslag i Google Maps, skal du opdatere dine præferencer i de andre Google-produkter.