Søg efter steder i nærheden, og udforsk området

I Google Maps kan du søge efter interessante steder, lokale begivenheder, trendy restauranter, ting at opleve eller spændende steder. Find steder såsom museer i nærheden, nye restauranter og populære barer og klubber. Du kan også se bedømmelser og beskrivelser.

Bemærk!

• Indholdet i Google Maps kommer fra forskellige kilder. Dine Maps-resultater kan omfatte oplysninger fra vores partnere og brugere samt oplysninger, der er offentliggjort på nettet. Hos Google forbeholder vi os ret til at fjerne indhold, hvis vi konstaterer, at det overtræder vores indholdspolitikker eller loven.
  • Lokale søgeresultater i Maps er primært baseret på relevans, afstand, mulighed for eksponering og personlige interesser. Disse faktorer kombineres med henblik på at finde det bedste match i forhold til den aktuelle søgning. Eksempelvis fastslås det måske ud fra Googles algoritmer, at sandsynligheden for at finde det, du søger, er større i en virksomhed, der ligger et stykke væk fra din aktuelle geografiske placering, end i en virksomhed, der ligger tæt på. Førstnævnte virksomhed får i så fald en højere rangering i de lokale resultater.
  • Betaling fra andre virksomheder har ingen indflydelse på, hvilke resultater der vises i Google Maps. Betalt indhold i Google Maps er forsynet med en etiket.

Find steder i et bestemt område

Følg nedenstående trin for at finde steder i nærheden af et område, du har søgt efter.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Søg efter et sted.
  3. Tryk på Enter, eller klik på Søg Search.
  4. Klik på I nærheden Søg i nærheden.
  5. Angiv, hvilken type steder du vil søge efter, f.eks. hoteller eller lufthavne.
  6. Tryk på Enter, eller klik på Søg Search. Du får vist søgeresultater som små, røde markører og røde prikker, og de små markører viser topresultaterne. De lilla markører er annoncer. Få flere oplysninger om, hvad de små markører betyder.
  7. Klik på X Annuller søgning i nærheden for at gå tilbage til dit oprindelige søgeresultat.

Du kan også bruge udtrykket "i nærheden". Kaffe nær kongens have vil for eksempel vise steder, hvor du kan få kaffe i nærheden af parken.