Nieuwe plaatsen en evenementen ontdekken

Gebruik Google Maps om plaatsen en evenementen te ontdekken in gebieden die u interesseren. U ziet persoonlijke aanbevelingen, recente reviews en populaire plekken.

Opmerking: Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

1. Open de Google Maps-app Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Zoek een bedrijf of plaats.
  3. Tik op een plaats in de lijst en vervolgens Volgen Volgen en vervolgens OK of Privé volgen.
    Opmerking: Bedrijven die u volgt, kunnen uw openbare Google Maps-profiel bekijken, tenzij u kiest voor privé volgen.
  4. Als u een bedrijf of plaats niet meer wilt volgen, tikt u op het vinkje Checkmark.

U kunt bepalen of bedrijven die u volgt uw openbare profiel kunnen bekijken of niet. Als u uw profiel niet meer wilt delen met bedrijven die u volgt, tikt u op Instellingen Settings en vervolgens Persoonlijke content. Schakel vervolgens Profiel met bedrijven delen uit.

Alle bedrijven bekijken die u volgt

U kunt alle plaatsen die u volgt in één lijst bekijken en beheren.

1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Menu Menuen vervolgens Mijn plaatsen en vervolgens Volgend. Er wordt een volledige lijst weergegeven van plaatsen die u volgt.
    Tip: Als u een bedrijf of plaats niet meer wilt volgen, tikt u op Volgend.