Nieuwe plaatsen en evenementen ontdekken

Gebruik Google Maps om plaatsen en evenementen te ontdekken in gebieden die je interesseren. Je ziet persoonlijke aanbevelingen, recente reviews en populaire plekken. Deze informatie kan content uit verschillende bronnen bevatten, waaronder content van onze partners, onze gebruikers of het openbare web.

Tip: Google kan content verwijderen als we vaststellen dat deze ons contentbeleid of de toepasselijke wetgeving schendt. De resultaten die worden getoond in het gedeelte Updates in Google Maps, worden niet beïnvloed door betalingen van andere bedrijven. Betaalde content in Google Maps is gelabeld.

We gebruiken personalisatiesignalen die zijn afgeleid van Locatiegeschiedenis en Web- en app-activiteit om te beïnvloeden welke content op Google Maps te zien is. Bekijk meer informatie over Locatiegeschiedenis en Web- en app-activiteit en hoe je deze functies uitzet.

Belangrijk: Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

Deze functie is nog niet beschikbaar op desktops of tablets.