Publicera och sammanfoga 360-gradersfoton med Street View-appen

Du kan publicera dina 360-gradersfoton tillsammans med Street View-appen. Du kan skapa länkar med våra verktyg för Street View eller ett liknande program.

Innan du börjar

Se till att dina bilder är

• minst 7,5 MP (4K) med bildformatet 2:1
  • högst 75 MB stora.

Steg 1: Publicera dina foton

1. Öppna Street View-appen Street View.
  2. Använd filtren under Profil för att hantera dina foton.
  3. Tryck på fotot du vill publicera.
  4. Tryck på Mer Mer följt av Publicera.
  5. Tryck på Publicera. Fotot visas snart på Maps.
Hitta äldre foton

Du hittar 360-gradersfoton som du har publicerat före november 2016 i mappen Geo Panoramas i Google Foton.

Tips: När du raderar, flyttar, delar eller döljer 360-gradersfoton från mappen Geo Panoramas raderas de även från Google Maps.

Steg 2: Sammanfoga dina foton

Du kan skapa länkar mellan dina 360-gradersfoton manuellt med ett publiceringsverktyg från tredje part. Du hittar en lista över verktyg som är Street View ready på Street View-webbplatsen, men det kan även finnas andra publiceringsverktyg.

När du har skapat länkar i det valda verktyget och publicerat dem på Google Maps kan det ta upp till fyra dagar innan de har bearbetats.

Om du är utvecklare kan du skapa ett eget verktyg med Street View Publisher API.

Läs mer om hur du hanterar 360-gradersfoton

Lägga till ett foto på en uppgift i Maps
  1. Öppna Street View-appen Street View.
  2. Öppna ett foto som inte är kopplat till en uppgift i Maps under Profil. Tryck sedan på Lägg till en uppgift i Maps.
  3. Välj från en lista över platser i närheten eller sök efter en specifik plats.
  4. Tryck på Maps-uppgiften som du vill uppdatera.
Redigera en plats
  1. Öppna Street View-appen Street View.
  2. Tryck på ett foto under Privat så att det visas.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger.
  4. Tryck på Redigera plats.
  5. Tryck och dra platsmarkören till en ny plats. Du kan zooma in eller ut på kartan.
  6. Tryck på Klar Klar.
Identifiera ansikten och lägg in oskärpa

För att skydda människors integritet på Maps identifierar vi ansikten på foton och gör dem oskarpa automatiskt.

1. Öppna Street View-appen Street View.
  2. Öppna ett foto under Profil och tryck på det.
  3. Uppe till höger trycker du på Mer   Mer följt av Identifiera ansikten och lägg in oskärpa.
    • Om vi har missat ett ansikte eller om du vill göra någon annan del av bilden oskarp:
      1. Tryck länge på den del av fotot som du vill göra oskarp.
      2. Välj Lägga till oskärpa   Klar.
  4. Tryck på Klart   Klar.

Läs mer om integritet på Maps.