Visa foton med Street View-appen

Du kan visa 360-gradersfoton med Street View-appen.

Hämta Street View-appen

Hämta den senaste versionen av Street View-appen.

Visa 360-gradersfoton

Använd Street View-appen

1. Öppna Street View-appen Street View.
  2. Tryck på en av följande flikar högst upp:
  • Utvalt: Populära 360-gradersfoton från hela världen
  • Utforska: De bästa 360-gradersfotona för din kartvy
  • Profil: 360-gradersfoton som du har lagt upp i Maps Du kan även dela foton, se hur många visningar ett foto har och publicera foton. Om du vill se dina populäraste foton, senaste foton eller Maps-godkända foton trycker du på Statistik.
  • Privat: 360-gradersfoton som du har skapat men inte lagt upp

Tips! En samling är en uppsättning foton som hör till en plats eller ett konto. Om du vill visa fotona i en samling sveper du åt vänster eller höger på korten längst ned på skärmen.

Använd Google Cardboard

1. Öppna Street View-appen Street View.
  2. Öppna ett foto.
  3. Tryck på Cardboard-kikare högst upp till höger.
  4. Placera telefonen inuti kikaren.

Läs mer om Google Cardboard.

Upptäck Street View

• Om du vill se dig omkring drar du fingret på skärmen eller trycker på kompassen.
  • Om du vill ha en bredare vy och växla till liggande läge vrider du enheten åt sidan.
  • Zooma in genom att svepa isär fingrarna på skärmen. Zooma ut genom att nypa ihop fingrarna på skärmen.

Bidra med 360-gradersfoton

Du kan se närliggande platser och företag som inte har något 360-gradersfoto. Lägg till ett foto på platsen i Street View-appen.

1. Öppna Street View-appen Street View.
  2. Tryck på cirklarna på fliken Bidra.
  3. Visa information om en plats, t.ex. öppettider och uppskattat antal visningar.
  4. Skapa och publicera ett foto på en plats. Lär dig att skapa och publicera foton.

Läs mer om Street View-appen

Aktivera aviseringar för samlingar

Du kan få aviseringar när en samling läggs till i Street View-appen. Så här aktiverar du aviseringar:

1. Öppna Street View-appen Street View.
  2. Tryck på menyn högst upp till vänster.
  3. Välj Inställningar.
  4. Slå på reglaget vid Meddela mig när det kommer nya samlingar. Reglaget är blått när det är aktiverat.