Sisällön lisääminen Google Mapsiin ja pisteiden kerääminen

Kun rekisteröidyt Local Guide ‑oppaaksi, voit lisätä sisältöä Google Mapsiin ja ansaita pisteitä, jos sisältösi julkaistaan. Keräämällä pisteitä pääset seuraavalle tasolle ja saat käyttöösi Local Guide ‑etuja.

Lue lisää Local Guides ‑ohjelman pisteistä ja tasoista ja katso vinkit laadukkaiden arvostelujen ja valokuvien lisäämiseen.

Näin voit ansaita pisteitä

Piste-erittelyn tarkistaminen

Katso lisäämäsi sisältö

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta Postaa Lisää sisältöä.
  3. Napauta nimeäsi.
  4. Avaa erittely napauttamalla nuolta arrow.
  5. Pisteet näkyvät profiilissasi.

Vinkki: Sisällön lisäämisen jälkeen pisteet tulevat näkyviin profiiliisi 24 tunnin kuluessa.

Näin voit lisätä sisältöä

Lisää sisältöä nyt

Voit lisätä Google Mapsiin monenlaista sisältöä, esimerkiksi

• paikkojen arvosteluja
  • valokuvia
  • vastauksia paikkaa koskeviin kysymyksiin
  • puuttuvia tietoja (esim. aukioloajat tai puhelinnumerot)
  • todennettavia paikkojen tietoja (esim. aukioloajat tai paikan sulkeutuminen).

Voit lisätä sisältöä Google Mapsiin seuraavasti:

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Lisää sisältöä nyt.

Muita lähteitä