Sisällön lisääminen Google Mapsiin ja pisteiden kerääminen

Kun rekisteröidyt Local Guide ‑oppaaksi, voit lisätä sisältöä Google Mapsiin ja ansaita pisteitä, jos sisältösi julkaistaan. Keräämällä pisteitä pääset seuraavalle tasolle ja saat käyttöösi Local Guide ‑etuja.

Lue lisää Local Guides ‑ohjelman pisteistä ja tasoista ja katso vinkit laadukkaiden arvostelujen ja valokuvien lisäämiseen.

Näin voit ansaita pisteitä

Piste-erittelyn tarkistaminen

Katso lisäämäsi sisältö

1. Avaa Google Maps tietokoneella.
  2. Klikkaa valikkokuvaketta Valikko ja sitten Oma sisällöntuottoni.
  3. Klikkaa nimeäsi.
  4. Pisteet näkyvät profiilissasi.

Vinkki: Sisällön lisäämisen jälkeen pisteet tulevat näkyviin profiiliisi 24 tunnin kuluessa.

Muita lähteitä