Contribuir a Google Maps i guanyar punts

Quan us registreu per ser Local Guide, podeu fer contribucions de contingut a Google Maps i obtenir punts si es publica. Acumuleu punts per pujar de nivell i accedir als avantatges de Local Guide.

Obteniu més informació sobre els punts i els nivells de Local Guides i trobeu consells per contribuir amb ressenyes i fotos d'alta qualitat.

Com es poden obtenir punts

Consultar la informació detallada dels punts

Mostra les meves contribucions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix.
  3. Toqueu el vostre nom.
  4. Toqueu la fletxa arrow per obrir el desglossament.
  5. Els punts es mostraran al vostre perfil.

Consell: quan feu una contribució, els punts tarden fins a 24 hores a mostrar-se al perfil.

Trobar contingut per contribuir

Contribueix ara

Podeu trobar una llista amb contribucions que podeu fer a Google Maps, com ara:

• Escriure una ressenya sobre un lloc.
  • Afegir fotos.
  • Respondre a preguntes sobre un lloc.
  • Completar la informació d'un lloc, per exemple, amb l'horari d'obertura o amb els números de telèfon.
  • Verificar la informació d'un lloc, com ara l'horari d'obertura o els tancaments.

Per contribuir a Google Maps:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i després Contribueix ara.