Contribuir a Google Maps i guanyar punts

Convertiu-vos en un Local Guide

Registreu-vos per ser Local Guide, feu contribucions de contingut a Google Maps i guanyeu punts pel contingut que es publiqui. Acumuleu punts per pujar de nivell i accedir als avantatges de Local Guide. Obteniu més informació sobre els punts i nivells de Local Guides i sobre com podeu enviar contingut d'alta qualitat.

Com es poden obtenir punts

Podeu obtenir punts pel molts tipus de contingut publicat. Obteniu més informació sobre com podeu:

Veure informació detallada dels punts

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Feu clic a Menú Menú i, a continuació, Les meves contribucions.
  3. Feu clic al vostre nom.
  4. Al perfil d'usuari s'hi mostren els punts que teniu. Tingueu present que, després de fer una contribució, els punts poden tardar fins a 24 hores a reflectir-s'hi.

Nota: com a membre de Local Guides, podeu pujar de nivell a mesura que guanyeu més punts. Obteniu informació sobre els avantatges de cada nivell.