Contribuir a Google Maps i guanyar punts

Important: durant la situació sense precedents de la COVID-19, estem prenent mesures per protegir la salut dels membres dels nostres equips i per prioritzar els serveis essencials. Com a conseqüència, és possible que hi hagi limitacions temporals i retards en la manera com podeu contribuir a Maps.

Registreu-vos per ser Local Guide i obteniu punts fent contribucions de contingut a Google Maps. Acumuleu punts per pujar de nivell i accedir als avantatges de Local Guide. Obteniu més informació sobre els punts i nivells de Local Guides.

Com es poden aconseguir punts

Teniu moltes maneres d'obtenir punts. Són aquestes:

Veure informació detallada dels punts

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic al vostre nom.
  4. Al perfil d'usuari s'hi mostren els punts que teniu. Tingueu present que, després de fer una contribució, els punts poden tardar fins a 24 hores a reflectir-s'hi.

Nota: com a membre de Local Guides, podeu pujar de nivell a mesura que guanyeu més punts. Obteniu informació sobre els avantatges de cada nivell.