Få poeng ved å bidra til Google Maps

Når du registrerer deg som Local Guide, kan du bidra med innhold på Google Maps og få poeng hvis innholdet blir publisert. Du kan samle opp poeng for å nå et høyere nivå og oppnå Local Guides-fordeler

Finn ut mer om poeng og nivåer i Local Guides, og finn tips om hvordan du kan bidra med anmeldelser og bilder av høy kvalitet.

Slik får du poeng

Se en oversikt over poengene dine

Se bidragene dine

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på Bidra Bidra.
  3. Trykk på navnet ditt.
  4. Trykk på pilen arrow for å åpne oversikten.
  5. Poengene vises i profilen din.

Tips: Når du har levert et bidrag, tar det opptil et døgn før poengene vises i profilen din.

Finn innhold du kan bidra med

Bidra nå

Du kan se en liste over ting du kan bidra med på Google Maps. Her er noen eksempler:

• Steder du kan anmelde
  • Bilder du kan legge til
  • Svar på spørsmål om steder
  • Manglende informasjon om steder, for eksempel åpningstider og telefonnumre
  • Informasjon som må bekreftes for steder, for eksempel åpningstider eller nedleggelser

Slik bidrar du til Google Maps:

1. Åpne Google Maps-appen Kart på enheten.
  2. Trykk på Bidra Bidra etterfulgt av Bidra nå.

Finn ut hvordan du sjekker fakta om steder i nærheten.

Tips: Bare Local Guides på nivå 2 og høyere kan stille og svare på spørsmål om byer. Spørsmål og svar om byer er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner. De foreslåtte stedene er hentet fra posisjonsloggen og søkeloggen.