Bidrag til Google Maps, og optjen point

Når du tilmelder dig som Local Guide, kan du bidrage med indhold til Google Maps og få point, hvis det bliver udgivet. Når du samler point, kan du øge dit niveau og opnå Local Guide-fordele

Få flere oplysninger om point og niveauer i Local Guides, og få tips til at bidrage med anmeldelser og billeder af høj kvalitet.

Sådan optjener du point

Tjek din pointfordeling

Se dine bidrag

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag.
  3. Tryk på dit navn.
  4. Tryk på pilen arrow for at åbne oversigten.
  5. Dine point vises på din profil.

Tip! Når du bidraget med indhold, kan der gå op til 24 timer, før pointene vises på din profil.

Find indhold, som du kan bidrage med

Bidrag nu

Der findes en liste med indhold, du kan bidrage med til Google Maps. Disse kan omfatte følgende:

• Steder, du kan anmelde.
  • Billeder, der kan tilføjes.
  • Spørgsmål, der kan besvares om et sted.
  • Steder, der mangler oplysninger, som f.eks. åbningstider eller telefonnummer.
  • Steder med oplysninger, der skal bekræftes, f.eks. åbningstider eller lukkeperioder.

Sådan bidrager du til Google Maps:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag og så Bidrag nu.

Se, hvordan du hjælper med at tjekke fakta om steder i nærheden.

Tip! Kun Local Guides på niveau 2 og derover kan stille og besvare spørgsmål om en by. Spørgsmål og svar om byer er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Foreslåede steder kommer fra Lokationshistorik og Søgehistorik.