Google Maps -sovelluksen käytön aloittaminen

Oletko vasta aloittanut Google Maps -sovelluksen käyttämisen? Tämän vaiheittaisen oppaan avulla voit määrittää asetukset ja oppia sovelluksen perusteet.

Oppaan luettuasi tiedät, miten voit etsiä tietoa paikasta ja päästä sinne. Lisäksi säästät aikaa, kun Maps-sovellus tietää koti- ja työosoitteesi.

1. Tallenna kodin ja työpaikan osoitteet

Säästyt kirjoittamiselta, kun tallennat koti- ja työosoitteesi. Työmatkaan kuluva aika vähenee, kun saat tiedon nopeimmasta reitistä.

Jotta voit tallentaa koti- ja työosoitteesi, sinun on kirjauduttava Google Mapsiin.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Napauta valikkokuvaketta Valikko ja sitten Omat paikat ja sitten Anna koti- tai työosoite.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

2. Hanki tietoa paikasta

Etsi paikka kartalta saadaksesi reittiohjeet. Voit myös hakea tietoa esimerkiksi yritysten aukioloajoista ja ruokalistoista tai tarkastella Street View -kuvia.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Hae paikkaa tai napauta sitä kartalla.
  3. Pyyhkäise ylöspäin tietosivulla.

Vinkki: iPhone 6:ssa ja sitä uudemmissa versioissa voit 3D Touchin avulla hakea paikan verkkosivuston, tallentaa paikan, hakea reittiohjeet ja jakaa paikan. Jos haluat ottaa 3D Touchin käyttöön, valitse Asetukset-sovellus  Yleiset  Helppokäyttöisyys  3D Touch  ja varmista, että ominaisuus on käytössä. Avaa sen jälkeen Google Maps ja paina paikkaa voimakkaasti.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

3. Aloita navigointi
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Google Maps.
  2. Hae reittiohjeet haluamaasi paikkaan.
  3. Jos haluat käyttää ääniohjattua navigointia, napauta Ääni Ääni.
  4. Jos haluat poistua navigoinnista, napauta vasemmasta alakulmasta Sulje Sulje.