Google Maps ‑sovelluksen käytön aloittaminen

Oletko vasta aloittanut Google Maps ‑sovelluksen käyttämisen? Tämän vaiheittaisen oppaan avulla voit määrittää asetukset ja oppia sovelluksen perusteet.

Oppaan luettuasi tiedät, miten voit etsiä tietoa paikasta ja päästä sinne. Lisäksi säästät aikaa, kun Maps-sovellus tietää koti- ja työosoitteesi.

1. Tallenna kodin ja työpaikan osoitteet

Säästyt kirjoittamiselta, kun tallennat koti- ja työosoitteesi. Näin voit myös vähentää työmatkaan kuluvaa aikaa, kun saat tiedon nopeimmasta reitistä.

Koti- ja työosoitteen tallentamista varten sinun on kirjauduttava Google Mapsiin.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Napauta Tallennetut Tallenna paikka. Napauta Omat listat ‑kohdasta Merkitty.

3. Lisää kodin tai työpaikan osoite.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

2. Katso tietoja paikasta

Etsi paikka kartalta saadaksesi reittiohjeet. Voit myös hakea tietoa esimerkiksi yritysten aukioloajoista ja ruokalistoista tai tarkastella Street View -kuvia.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Hae paikkaa tai napauta sitä kartalla.
  3. Pyyhkäise ylöspäin tietosivulla.

Vinkki: iPhone 6s ‑puhelimissa ja sitä uudemmissa malleissa voit hakea paikan verkkosivuston, tallentaa paikan, etsiä reittiohjeet ja jakaa paikan 3D Touchin avulla. Voit ottaa 3D Touchin käyttöön valitsemalla Asetukset-sovelluksesta ja sitten Yleiset ja sitten Käyttöapu ja sitten 3D Touch. Avaa sitten Google Maps ja paina paikkaa voimakkaasti.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

3. Aloita navigointi.
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps.
  2. Hae reittiohjeet haluamaasi paikkaan.
  3. Jos haluat käyttää ääniohjattua navigointia, napauta Ääni Ääni.
  4. Jos haluat poistua navigoinnista, napauta vasemmasta alakulmasta Sulje Sulje.