Kom godt i gang med Google Maps-appen

Er det første gang, du bruger Google Maps-appen? Denne trinvise vejledning fortæller dig, hvordan du kommer i gang og lærer det grundlæggende.

Når du er færdig med guiden, ved du, hvordan du finder oplysninger om et sted, og hvordan du kommer derhen. Og du sparer tid, fordi Maps-appen kender din hjemme- og arbejdsadresse.

1. Gem din hjemme- og arbejdsadresse

Spar indtastning ved at gemme din hjem- og arbejdsadresse. Find derefter den hurtigste rute, når du pendler til og fra arbejde.

Hvis du vil gemme din hjemme- og arbejdsadresse, skal du logge ind på Google Maps.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Tryk på Gemt Gem sted. Tryk på Markerede under "Dine lister".

3. Angiv din hjemme- eller arbejdsadresse.

Relaterede emner:

2. Få oplysninger om et sted

Find et sted på kortet for at få en rutevejledning, eller få oplysninger som åbningstider, menuer, og se billeder fra Street View.

1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Stryg informationsarket op.

Tip! Du kan finde et steds website, gemme et sted, finde rutevejledning og dele et sted ved hjælp af 3D Touch på iPhone 6s og nyere. Hvis du vil slå 3D Touch til, skal du gå til appen Indstillinger efterfulgt af Generelt efterfulgt af Tilgængelighed efterfulgt af 3D Touch. Derefter kan du åbne Google Maps og trykke hårdt på et sted.

Relaterede emner:

3. Start navigation
  1. Åbn Google Maps-appen Maps.
  2. Få rutevejledning til et sted.
  3. Tryk på Lyd Lyd for at få talenavigation.
  4. Tryk på Luk Luk for at afslutte navigationen.