Feedback sturen in Google Maps

We zijn altijd op zoek naar manieren om Google Maps te verbeteren en zijn dus benieuwd naar je mening. Vertel ons wat je leuk en minder leuk vindt of laat weten welke bugs je hebt gevonden. Als je denkt dat iets om juridische redenen moet worden verwijderd, dien je een juridisch verzoek in.

Typen feedback die u kunt verzenden

Wanneer u feedback verzendt, kunt u ons vertellen over drie soorten dingen:

Feedback over Maps sturen

Volg de onderstaande stappen om ons feedback over Maps te geven.

1. Open de Google Maps-app Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Accounticoon en dan Hulp en feedback en dan Feedback over app sturen.
  3. Laat app-feedback achter of deel je ideeën en dan Verzenden Verzenden.

Schud om feedback te sturen op je iPhone of iPad

U kunt uw apparaat schudden om ons feedback te sturen. Er wordt een screenshot gemaakt van uw Google Maps-scherm zodat we de context beter kunnen begrijpen. U kunt dit screenshot verwijderen als u het niet nodig heeft.

Schakel 'Schudden om feedback te sturen' als volgt in of uit:

1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Accounticoonen dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Schudden om feedback te sturen.

Tips voor het geven van goede feedback

• Wees zo specifiek mogelijk. Als je niet zeker weet wat de naam van een item is, kun je het beschrijven. Hoe meer we weten, hoe groter de kans dat we het probleem kunnen oplossen.
  • Geef ons zo veel mogelijk informatie. Vertel ons waarmee je bezig was, wat er is gebeurd en wat je verwachtte.