Stappen om feedback te verzenden

We zijn altijd op zoek naar manieren om Google Maps te verbeteren en we horen dus graag uw mening. Vertel ons wat u leuk en minder leuk vindt of laat weten welke bugs u heeft gevonden. Als u van mening bent dat iets om juridische redenen moet worden verwijderd, dient u een juridisch verzoek in.

Typen feedback die u kunt verzenden

Wanneer u feedback verzendt, kunt u ons vertellen over drie soorten dingen:

Feedback verzenden over Maps

Volg de onderstaande stappen om ons te vertellen over uw ervaring met Maps.

1. Open Google Maps en zorg dat je bent ingelogd.
  2. Klik linksboven op Menu Menu.
  3. Klik op De kaart bewerken.
  4. Kies Je mening over Maps.
  5. Volg de instructies als je een screenshot wilt toevoegen aan je feedback.
  6. Klik op Verzenden.

Tips voor het geven van goede feedback

• Wees zo specifiek mogelijk. Als u niet zeker weet wat de naam van een item is, kunt u het beter beschrijven. Hoe meer we weten, hoe groter de kans dat we het probleem kunnen oplossen.
  • Geef ons zo veel mogelijk informatie. Vertel ons waarmee u bezig was, wat er is gebeurd en wat u verwachtte.