Je woon- en werkadres instellen of wijzigen

Typ minder en genereer sneller routebeschrijvingen door je woon- en werkadres in te stellen. Op je telefoon of tablet kun je ook een icoon voor je woon- en werkadres kiezen.

Tip: Je moet zijn ingelogd om je woon- en werkadres in te stellen, te bewerken en op de kaart te vinden. Meer informatie over hoe je inlogt bij Google Maps

Je woon- of werkadres instellen

1. Open Google Maps op je computer en zorg dat je bent ingelogd.
  2. Klik op Menu Menu en dan Mijn plaatsen en dan Gelabeld
  3. Kies Thuis of Werk.
  4. Typ je woon- of werkadres en klik op Opslaan.

Je woon- of werkadres wijzigen

1. Open Google Maps en zorg ervoor dat je bent ingelogd.
  2. Typ thuis of werk in het zoekvak.
  3. Klik naast het adres dat je wilt wijzigen op Bewerken.
  4. Typ een nieuw adres en klik op Opslaan.

Je woon- of werkadres verwijderen

1. Open Google Maps en zorg ervoor dat je bent ingelogd.
  2. Klik op Menu Menu en dan Mijn plaatsen en dan Gelabeld
  3. Klik op Sluiten naast je woon- of werkadres.

Problemen met de weergave van je woon- en werkadres in Google Maps oplossen

Als je je woon- en werklocatie wilt gebruiken om te zoeken of een routebeschrijving te maken, moet je Web- en app-activiteit inschakelen. Als je woon- en werklocatie niet wordt weergegeven in Maps, bekijk je meer informatie over hoe je Web- en app-activiteit inschakelt.