Använda Street View i Google Maps

Med Street View kan du utforska världens sevärdheter, se naturens underverk och gå in på ställen som museer, arenor, restauranger och butiker. Du kan använda Street View i Google Maps, Street View-galleriet och Street View-appen.

Obs! Street View-bilder är inte tillgängliga överallt. Se var Street View är tillgängligt.

Öppna Street View i Google Maps

Så här kan du visa Street View-foton:

• Sök efter en plats eller placera en nål.
  • Tryck på en platsmarkör.
Söka efter en plats eller placera en nål
  1. Öppna Google Maps-appen Google Maps.
  2. Sök efter en plats eller placera en nål på kartan. Släpp en nål genom att trycka länge på kartan.
  3. Tryck på platsens namn eller adress längst ned.
  4. Rulla nedåt och markera bilden märkt Street View eller välj miniatyren med Street View-ikonen 360-gradersfoto.
  5. När du är klar går du till det övre vänstra hörnet och trycker på Föregående Tillbaka.
Tryck på en platsmarkör
  1. Öppna Google Maps-appen Google Maps.
  2. Tryck på en platsmarkör.
  3. Tryck på platsens namn eller adress längst ned.
  4. Rulla nedåt och markera bilden märkt Street View eller välj miniatyren med Street View-ikonen 360-gradersfoto.
  5. När du är klar går du till det övre vänstra hörnet och trycker på Föregående Tillbaka.

Dela en Street View-bild

Om du vill dela en Street View-bild trycker du på skärmen, sedan på Mer Mer > Dela.

Upptäck Street View

• Om du vill se dig omkring i Street View drar du fingret på skärmen eller trycker på kompassen.
  • Flytta runt genom att svepa åt vänster eller höger. Du kan också svepa upp eller ner på den blå linjen.
  • Om du vill ha en bredare vy och ändra till liggande läge vrider du enheten åt sidan.
  • Zooma in genom att svepa isär fingrarna på skärmen. Zooma ut genom att nypa ihop fingrarna på skärmen.