Street View gebruiken in Google Maps

Met Street View verkent u herkenningspunten van over de hele wereld, ontdekt u natuurwonderen en loopt u binnen bij plaatsen zoals museums, stadions, restaurants of bedrijven. U kunt Street View gebruiken in Google Maps, de Street View-galerij of de Street View-app.

Opmerking: Street View-afbeeldingen zijn niet overal beschikbaar. Bekijk waar Street View beschikbaar is.

Street View gebruiken in Google Maps

U kunt als volgt Street View-foto's bekijken:

• Zoek naar een plaats of zet een speld neer.
  • Tik op een plaatsmarkering.
Zoeken naar een plaats of een speld neerzetten
  1. Open de Google Maps-app Google Maps.
  2. Zoek naar een plaats of zet een speld neer op de kaart. Als u een speld wilt neerzetten, tikt u lang op de kaart.
  3. Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats.
  4. Scroll omlaag en selecteer de foto met het label 'Street View' of selecteer de miniatuur met een Street View-pictogram 360º-foto.
  5. Als u klaar bent, tikt u linksboven op Terug Terug.
Tikken op een plaatsmarkering
  1. Open de Google Maps-app Google Maps.
  2. Tik op een plaatsmarkering.
  3. Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats.
  4. Scroll naar beneden en selecteer de afbeelding met het label 'Street View' of de miniatuur met een Street View-pictogram 360º-foto.
  5. Als u klaar bent, tikt u linksboven op Terug Terug.

Street View verkennen

• Sleep uw vinger over het scherm of tik op het kompas om rond te kijken in Street View.
  • Als u wilt bewegen, veegt u naar links of rechts. U kunt ook omhoog of omlaag vegen op de blauwe lijn.
  • Draai uw apparaat zijwaarts om een bredere weergave te bekijken en over te schakelen naar de liggende modus.
  • Als u wilt inzoomen, spreidt u uw vingers op het scherm. Als u wilt uitzoomen, knijpt u uw vingers samen op het scherm.