Foto's bekijken met de Street View-app

U kunt 360°-foto's bekijken met de Street View-app.

De Street View-app installeren

Download de nieuwste versie van de Street View-app.

360°-foto's bekijken

De Street View-app gebruiken

1. Open de Street View-app Street View.
  2. Tik bovenaan op een van de volgende tabbladen:
  • Aanbevolen: populaire 360°-foto's van over de hele wereld.
  • Verkennen: de populairste 360°-foto's in uw kaartweergave.
  • Profiel: 360°-foto's die u naar Maps heeft gepubliceerd. U kunt ook foto's delen, weergavetellingen bekijken en foto's publiceren. Als u uw favoriete, meest recent gepubliceerde of door Maps goedgekeurde foto's wilt zien, tikt u op Statistieken.
  • Privé: 360°-foto's die u heeft gemaakt, maar die nog niet zijn gepubliceerd.

Tip: Een collectie is een set foto's die bij één locatie of account hoort. Veeg naar links of rechts op de kaarten onder aan het scherm om de foto's in een collectie te bekijken.

Google Cardboard gebruiken

1. Open de Street View-app Street View.
  2. Open een foto.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op de Cardboard-bril .
  4. Plaats uw telefoon in de viewer.

Meer informatie over Google Cardboard.

Street View verkennen

• Sleep uw vinger over het scherm of tik op het kompas om rond te kijken.
  • Draai uw apparaat zijwaarts om een bredere weergave te bekijken en over te schakelen naar de liggende modus.
  • Als u wilt inzoomen, spreidt u uw vingers op het scherm. Als u wilt uitzoomen, knijpt u uw vingers samen op het scherm.

360º-foto's bijdragen

U kunt locaties en bedrijven in de buurt zien die nog geen 360º-foto hebben. Gebruik de Street View-app om een foto voor een plaats toe te voegen.

1. Open de Street View-app Street View.
  2. Tik op het tabblad Bijdragen op de cirkels.
  3. Bekijk de informatie van een plaats, zoals openingstijden en het geschatte aantal weergaven.
  4. Maak een foto van een plaats en publiceer deze. Meer informatie over het maken en publiceren van foto's.

Meer informatie over de Street View-app

Meldingen over collecties inschakelen

U kunt meldingen ontvangen wanneer een collectie wordt toegevoegd aan de Street View-app. Volg de onderstaande stappen om meldingen in te schakelen.

1. Open de Street View-app Street View.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op het menu .
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Schuif de schakelaar naast 'Stuur me meldingen over nieuwe collecties' naar 'Aan'. Als de schakelaar op 'Aan' staat, is deze blauw.