Søg efter steder på Google Maps

Du kan søge efter en masse ting, f.eks. posthuse, fotokabiner, stoppesteder eller gadenavne, ved hjælp af Google Maps.

Du får bedre søgeresultater, hvis du logger ind på Google Maps. Når du logger ind, kan du hurtigt finde steder, som du tidligere har søgt efter, og du kan søge efter dine kontaktpersoner med deres navn.

Søg efter et sted i Google Maps

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på søgefeltet øverst, og angiv et steds adresse eller navn eller en kategori, f.eks. tankstationer eller supermarkeder.
    • Tryk på Tal Indtal, hvis du vil bruge stemmesøgning.
Tip! Når du finder et sted på kortet, kan du få rutevejledningen til stedet vist i listeform, se nærmere oplysninger om stedet eller få rutevejledning med stemmestyret navigation.

Filtrér dine søgeresultater i Google Maps

Nogle filtreringsmuligheder er ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande/regioner.

1. Søg efter en bestemt type virksomhed, restaurant eller sted på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Filtrér under søgeresultaterne.
  3. Vælg, hvad du vil filtrere efter. Tryk derefter på Anvend.

Tips til søgning

Her er nogle eksempler på søgninger på Google Maps:

• Specifikke virksomheder: Starbucks.
  • Typer af steder: Kaffe tæt på Fælledparken.
  • Begræns resultaterne ved at angive en by og en stat eller et land: Supermarkeder i Viborg, Danmark.
  • Begræns resultaterne ved at angive et postnummer: Tankstationer i 2100.
  • Find et vejkryds: Sønder Allé og Fredensgade.
  • Adresse, by, stat, land eller lufthavn: Rådhustorvet 1, 3520 Farum, Nyborg, Københavns Lufthavn eller Mount Everest, Nepal.
  • Bredde- og længdegrader: 41.40338, 2.17403.
  • Venner og andre kontaktpersoner (kun når du er logget ind): Thomas Petersen.
  • Andre navne på personer under Kontaktpersoner i G Suite.

Få flere oplysninger om et sted

Sådan kan du få flere oplysninger om et sted:

• Vælg en lille markør på kortet
  • Sæt en markør på kortet
  • Søg efter et bestemt sted

Du får vist oplysninger om stedet, f.eks. adressen, åbningstiderne, telefonnummeret, websitet og bedømmelser eller anmeldelser.

Tip! Du kan finde et steds website, gemme et sted, finde rutevejledning og dele et sted ved hjælp af 3D Touch på iPhone 6s og nyere. Hvis du vil slå 3D Touch til, skal du gå til appen Indstillinger efterfulgt af Generelt efterfulgt af Tilgængelighed efterfulgt af 3D Touch. Derefter kan du åbne Google Maps og trykke hårdt på et sted.

Se søgeforslag for steder

1. Log ind på Google Maps.
  2. Åbn Google Maps eller Google Maps-appen Google Maps.
  3. Start med at skrive en søgning i søgefeltet, f.eks. restauranter.
  4. Der vises muligvis personlige søgeresultater under søgefeltet. Dine søgeresultater kan f.eks. indeholde steder, som du har søgt efter før. Hvis du ikke kan se personlige søgeresultater, når du er logget ind på din Google-konto, skal du sikre dig, at Web- og appaktivitet er aktiveret
  5. Vælg et sted for at se det på kortet og få flere oplysninger.

Sådan vises lokale resultater i Maps

Generelle steder på kortet

Lokale resultater vises for personer, der søger efter virksomheder og steder i nærheden af ​​deres aktuelle geografiske placering. De vises forskellige steder i Maps og på Google Søgning.

Eksempelvis får du højst sandsynligt vist lokale resultater, hvis du søger efter "italiensk restaurant" via din mobilenhed. Google viser så vidt muligt restauranter i nærheden af dig, som du måske har lyst til at besøge.

Der er en række faktorer, der har betydning for, hvilke lokale resultater der vises. Det er først og fremmest relevans, afstand og mulighed for eksponering. Disse faktorer kombineres for at finde det bedste match i forhold til den aktuelle søgning.

For eksempel fastslås det måske ud fra Googles algoritmer, at sandsynligheden for at finde det, du søger, er større i en virksomhed, der ligger et stykke væk fra din aktuelle geografiske placering, end i en virksomhed, der ligger tæt på, og førstnævnte virksomhed får i så fald en højere rangering i de lokale resultater.

Bemærk! Betaling fra andre virksomheder har ingen indflydelse på, hvilke resultater der vises i Google Maps. Betalt indhold i Google Maps er forsynet med en etiket.

Få flere oplysninger om lokale søgeresultater på Google.

Steder, der er relevante for dig

Nogle af de tilpassede søgeresultater, der vises på Google Maps, kan kun ses af dig. Hvis du er på Google+, kan du muligvis også se steder, som er blevet anbefalet eller delt af personer i dine cirkler.

Her er nogle eksempler på, hvor disse oplysninger kommer fra:

Fra Google Maps

Personlige steder, du ser, kan komme fra:

• Dine interaktioner med steder på kortet, herunder Google-kort, du vælger på andre websites
  • Dine seneste søgninger, herunder søgninger efter rutevejledning
  • Steder, du har gemt eller stjernemarkeret på din computer, telefon eller tablet
  • Steder, der er blevet bedømt eller anmeldt af dig eller personer i dine cirkler
  • Din privat- og arbejdsadresse, hvis du har angivet disse i Google Maps eller i dit feed

Hvis du ikke ønsker at se søgeforslag i Google Maps, skal du slå Web- og appaktivitet fra.

Andre Google-produkter

Personlige steder, du ser, kan komme fra:

• Tilpassede kort, hvis du bruger disse i My Maps
  • Personer og steder, du har tilføjet under Google Kontaktpersoner, f.eks. Tommys Pizza.
  • Indlæg, bedømmelser eller anmeldelser fra Google+, der er indsendt af dig eller synlige for dig, og som er tagget på et sted

Hvis du ikke vil se søgeforslag i Google Maps, skal du opdatere dine præferencer i de andre Google-produkter.