Kom godt i gang med Google Maps

Brug Google Maps på din computer, telefon eller tablet til at søge, udforske og finde vej rundt omkring i verden. På din computer åbner du Google Maps. På din telefon eller tablet bruger du Google Maps-appen Maps.

Angiv dit hjem og dit arbejde

Skriv mindre ved at angive din privatadresse og din arbejdsadresse. Find derefter den hurtigste rute, når du pendler til og fra arbejde.

Tip! Disse oplysninger deles muligvis med andre Google-produkter og -tjenester.

Se, hvordan du angiver din privatadresse og din arbejdsadresse

Få oplysninger om et sted

Find et sted på kortet, og få en rutevejledning. Du kan også få oplysninger som åbningstider eller menuer og se billeder fra Street View.

Se, hvordan du søger efter steder i Google Maps

Få rutevejledning, og start navigation

Tryk på Start Go nederst på kortet på en telefon eller tablet. Du kan få vist rejsetid og rutevejledning til steder, du kan vælge at tage hen, f.eks. din hjemmeadresse, din arbejdsadresse eller steder i din kalender.

Få oplysninger om, hvordan du får rutevejledning og starter navigation i Google Maps.

Find ud af, hvordan kortet fungerer

Du kan bruge Google Maps på mange måder på din computer, telefon og tablet. Nedenfor finder du en række eksempler.

Tip! Det er ikke alle funktioner, der er tilgængelige i alle områder.

Find søgeresultater

Søg efter et sted eller en stedtype, se de seneste søgninger, eller få rutevejledning. Du får vist søgeresultater som små, røde markører og røde prikker, og de små markører viser topresultaterne. Du kan finde flere oplysninger, få en rutevejledning eller kigge indenfor i en virksomhed ved at klikke eller trykke på et resultat.

Udforsk kortet

På din computer kan du få oplysninger om et sted ved at klikke på kortet. På din telefon eller tablet kan du få oplysninger om et sted ved at trykke på kortet og holde fingeren nede.

Mål afstanden mellem punkter

Du kan måle afstanden mellem to punkter.

Få flere oplysninger om måling af afstande

Rapportér et dataproblem

Hjælp os med at forbedre Google Maps ved at rapportere problemer med kortet, f.eks. ukorrekte virksomhedsoplysninger, forkerte vejnavne eller andre fejl.

Få flere oplysninger om rapportering af dataproblemer.

Find oplysninger om trafik, offentlig transport, cykelruter, terræn og COVID-19

Du kan finde flere oplysninger om rejseruter, trafik, landskabet eller COVID-19.

1. Åbn Google Maps Google Maps på din mobilenhed. Tryk på Lag Lag efterfulgt af Vælg en mulighed.
  2. Åbn Google Maps på din computer. Hold markøren over Lag Lag efterfulgt af Vælg en mulighed.
Se verden i 3D

Klik på firkanten i nederste venstre hjørne, hvis du vil se 3D-visningen i Earth på din computer.

Find Street View

Hvis der er tilgængelige Street View-billeder, ser du en Street View-miniature, når du vælger et sted på kortet.

Få flere oplysninger om Street View i Maps

Flyt kortet

Hvis du vil se flere detaljer på kortet, kan du zoome ind eller ud. På din mobilenhed kan du bruge bevægelser som rotér, vip og zoom til hurtigt at bevæge dig igennem Google Maps-appen.

Se, hvordan du ændrer kort- og tekststørrelse, zoomer, roterer og vipper i Google Maps

Find din aktuelle placering

Hvis du vil søge efter steder i nærheden af, hvor du befinder dig, og have hurtigere rutevejledninger, kan du centrere kortet på din aktuelle placering.

Se, hvordan du finder din aktuelle placering i Google Maps

Tip! Du kan finde trafikinfo, muligheder for offentlig transport og interessante lokale steder inden for få sekunder. Få flere oplysninger om steder i nærheden og rejser.

Bedøm og anmeld steder

Del din mening om de steder, som du besøger, ved hjælp af anmeldelser og bedømmelser.

Se, hvordan du bedømmer og anmelder steder