Kom godt i gang med Google Maps

Kom i gang, og lær det grundlæggende i Google Maps med denne vejledning. Du kan bruge Google Maps på din computer eller bruge Google Maps-appen Maps på din telefon eller tablet.

I denne vejledning kan du lære, hvordan du konfigurerer Google Maps. Vejledningen gennemgår også forskellige funktioner i Maps.

Angive din hjemme- eller arbejdsadresse

Få hurtigere rutevejledning fra dit hjem eller din arbejdsplads, når du angiver din hjemme- og arbejdsadresse på din Google-konto. Du kan også finde den hurtigste rute til at forkorte din pendling.

Få flere oplysninger om, hvordan du angiver din arbejds- og hjemmeadresse.

Tip! Disse oplysninger deles muligvis med andre Google-produkter og -tjenester.

Få oplysninger om et sted

Når du har fundet et sted på kortet, kan du:

• Få rutevejledning til det.
  • Få oplysninger som åbningstider og menuer.
  • Finde Street View-billeder.

Få flere oplysninger om, hvordan du søger efter steder i Google Maps.

Få rutevejledning, og start navigation

Tryk på Start Go nederst på kortet på en telefon eller tablet. Du kan få vist rejsetider og rutevejledninger til steder, du kan vælge at tage hen, f.eks. hjem, på arbejde eller hen til steder i din kalender.

Få flere oplysninger om, hvordan du får rutevejledning og starter navigation.

Forstå funktionerne i Google Maps-appen

Google Maps-appen er blevet opdateret, så du hurtigere kan få adgang til funktionerne.

Når du åbner Google Maps-appen, kan du se fem faner nederst på startskærmen:

• Gå på opdagelse Udforsk: Vælg, hvor du skal hen.
  • Start Go: Hvad du kan forvente på dine ture.
  • Gemt Gem stedOpret lister, og genfind steder.
  • Bidrag BidragDel oplevelser, tilføj oplysninger og anmeldelser, og løs problemer.
  • Opdateringer OpdateringerFå notifikationer med relevante oplysninger.

Funktioner som Placeringsdeling, Tidslinje og offlinekort findes i profilbilledet eller forbogstavet Kontocirkel øverst til højre.

Sådan får du adgang til Google Maps-funktionerne

Gå på opdagelse

Du kan finde detaljerede anmeldelser og beskrivelser af de mest populære forretninger og hotspots i området. Du kan søge efter populære steder, lokale begivenheder, trendy restauranter eller oplevelser i Google Maps.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du bruger fanen Gå på opdagelse, i artiklen Søg efter steder i nærheden, og udforsk området.

Start

Find alle dine hyppige rejser med et enkelt tryk. Du kan finde oplysninger om forventet ankomst, trafikmeldinger og eventuelle ulykker på vejen.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger fanen Start.

Gemt

Du kan bruge fanen Gemt til at finde tilpasset indhold såsom følgende:

• Nyligt gemte steder
  • Dine lister
  • Tidslinje
  • My Maps
  • Reservationer

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger fanen Gemt.

Bidrag

Tryk på Bidrag Bidrag nederst for at tilføje steder, skrive anmeldelser, uploade billeder eller foreslå en ændring.

Du kan også indsende rettelser til veje og steder, administrere din Maps-profil samt se dine bidrag og deres påvirkning.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan bidrage til Google Maps.

Opdateringer

Opdateringer Opdateringerkan du:

Profilbillede

Vi har flyttet nogle nye funktioner til kontocirklen Kontocirkel, som tidligere befandt sig i forskellige dele af grænsefladen.

Funktioner, der ikke er ændret

Funktioner, der er flyttet til kontocirklen

• Din virksomhedsprofil
  • TidslinjeFind og administrer oplysninger om din Placeringshistorik.
  • Placeringsdeling: Vælg, hvem der kan finde din placering, og hvilke personers placering du kan finde på Google Maps.
  • OfflinekortFind og administrer dine offlinekort.
  • Indstillinger: Administrer dine indstillinger for Wi-Fi, afstandsenheder, notifikationer og pendling i Google Maps.
  • Hjælp og feedbackFå adgang til Hjælp, og indsend feedback, f.eks. anmodninger om rettelser til veje og steder, fra samme skærm.

Administrer dine privatlivsindstillinger

Tryk på dit profilbillede eller forbogstav ​​Kontocirkel for at få adgang til og administrere disse privatlivsindstillinger:

• Tidslinje Se og administrer oplysninger om din Placeringshistorik.
  • Placeringsdeling: Vælg, hvem der kan se din placering, og hvilke personers placering du kan se på Google Maps.
  • Dine data i Maps: Administrer dine privatlivsindstillinger.

Tip! Du kan finde og slette din Placeringshistorik og downloade dine Maps-data.