Sådan bruges Google Maps

Brug Google Maps på din computer, telefon eller tablet til at søge, udforske og finde vej rundt omkring i verden. På din computer åbner du Google Maps. På din telefon eller tablet bruger du Google Maps-appen Google Maps.

Her er en vejledning til, hvordan du kommer i gang med at bruge Google Maps.

Angiv dit hjem og dit arbejde

Skriv mindre ved at angive din privatadresse og din arbejdsadresse. Find derefter den hurtigste rute, når du pendler til og fra arbejde.

Se, hvordan du angiver din privatadresse og din arbejdsadresse

Få oplysninger om et sted

Find et sted på kortet, og få en rutevejledning. Du kan også få oplysninger som åbningstider eller menuer og se billeder fra Street View.

Se, hvordan du søger efter steder i Google Maps.

Få rutevejledning, og start navigation

Se, hvordan du får rutevejledning og starter navigation i Google Maps

Bemærk! Du kan hurtigt hente rejsetider og rutevejledninger til de steder, vi tror du tager hen bagefter, f.eks. hjem, på arbejde eller til stedet for dine kalenderaftaler. Tryk blot på Kørsel nederst på den primære kortskærm, og rul gennem de muligheder, der vises.

Se, hvordan kortet fungerer

Du kan bruge Google Maps på mange måder på din computer, telefon og tablet. Nedenfor finder du en række eksempler.

Bemærk! Det er ikke alle funktioner, der er tilgængelige i alle områder.

Se søgeresultater

Søg efter et sted eller en stedtype, se de seneste søgninger, eller få rutevejledning. Dine søgeresultater vises på kortet, og store markører angiver de bedste resultater. Klik på et af resultaterne for at se flere oplysninger, få rutevejledning eller kigge indenfor i en virksomhed.

Udforsk kortet

På din computer kan du få oplysninger om et sted ved at klikke på kortet. På din telefon eller tablet kan du få oplysninger om et sted ved at trykke på kortet og holde.

Mål afstanden mellem punkter

Du kan måle afstanden mellem to punkter.

Få flere oplysninger om måling af afstande.

Bemærk! Hvis du bruger Maps i Lite-tilstand, kan du ikke bruge højreklikmenuen til at måle afstande.

Rapportér et dataproblem

Hjælp os med at forbedre Google Maps ved at rapportere problemer med kortet, f.eks. ukorrekte virksomhedsoplysninger, forkerte vejnavne eller andre fejl.

Få flere oplysninger om rapportering af dataproblemer.

Se oplysninger om trafik, offentlig transport, cykelmuligheder og terræn

Klik eller tryk på Menu for at se disse oplysninger og meget andet.

Se verden i 3D.

Hvis du vil 3D-visningen i Earth på din computer, klikker du på firkanten i nederste venstre hjørne. Hvis du er i Lite-tilstand, kan du se satellitbilleder i stedet.

Se Street View

Hvis der er tilgængelige Street View-billeder, ser du en Street View-miniature, når du vælger et sted på kortet.

Få flere oplysninger om Street View i Maps.

Flyt kortet

Hvis du vil se flere detaljer på kortet, kan du zoome ind eller ud. På din mobilenhed kan du bruge bevægelser som roter, vip og zoom til hurtigt at bevæge dig igennem Google Maps-appen.

Se, hvordan du ændrer kort- og tekststørrelse, zoomer, roterer og vipper i Google Maps.

Se din aktuelle placering

Hvis du vil søge efter steder i nærheden af, hvor du befinder dig, og have hurtigere rutevejledninger, kan du centrere kortet på din aktuelle placering.

Se, hvordan du ser din aktuelle placering i Google Maps.

Tip! Med Android kan du se trafikinfo, muligheder for offentlig transport og interessante lokale steder inden få sekunder. Få flere oplysninger om steder i nærheden og rejser.

Bedøm og anmeld steder

Del din mening om de steder, du besøger, via anmeldelser og bedømmelser.

Se, hvordan du bedømmer og anmelder steder.