Beginner's guide

Kontrollera flödets status

När dina produkter har laddats upp till ditt Manufacturer Center-konto jämförs din produktdata med datakvalitetsstandarder. Varje produkt får sedan statusen aktiv, vilande eller inte godkänd. Om några av produkterna inte godkänns behöver du lösa produktstatusproblem. Den här artikeln innehåller tips för hur du felsöker vanliga problem.

Orsaker till underkännande

Varor kan markeras som inte godkända av följande skäl:

• ofullständig information (till exempel om viktiga element utelämnas)
  • stavfel, grammatiska fel eller interpunktionsfel
  • specialtecken eller HTML-formateringsfel
  • kvalitetsfel (till exempel om informationen i flödet inte är lika aktuell eller komplett som informationen på Google)

Felsökning

Kontrollera de attribut som kräver åtgärder på följande sätt:

1. Klicka på Diagnostik i det vänstra navigeringsfältet i Manufacturer Center-kontot. Klicka sedan på Visa lista.
  2. Välj en produkt att redigera och klicka på Redigera produkt.
  3. Redigera attributet och klicka på Spara. Det redigerade attributet granskas på nytt.

Läs mer om hur du felsöker produktdata per attribut.