Beginner's guide

Gjennomgå produktstatuser i feeden din

Når produktene dine er lastet opp til Manufacturer Center-kontoen din, vurderes produktinformasjonen opp mot standardene for datakvalitet. Deretter får hvert produkt en av følgende statuser: Aktiv, Venter eller Ikke godkjent. Hvis noen av produktene dine ikke er godkjent, må du gjøre noe med problemene som representeres av statusene. I denne artikkelen finner du tips til feilsøking av vanlige problemer.

Årsaker til at produkter ikke blir godkjent

Varer kan bli merket som Ikke godkjent av følgende årsaker:

• ufullstendig informasjon (for eksempel at viktige elementer er utelatt)
  • stave-, grammatikk- eller tegnsettingsfeil
  • bruk av spesielle symboler eller HTML-formateringsfeil
  • kvalitetsfeil (for eksempel hvis informasjonen i feeden din ikke er like oppdatert eller fullstendig som informasjonen på Google)

Slik feilsøker du

Følg fremgangsmåten nedenfor for å gjennomgå attributter som krever oppfølging:

1. Klikk på Diagnostikk i navigasjonsfeltet til venstre i Manufacturer Center-kontoen din, og klikk deretter på Vis liste.
  2. Velg et produkt du vil redigere, og klikk på Rediger produkt.
  3. Rediger attributtet, og klikk på Lagre. Det redigerte attributtet må gjennom en ny evaluering.

Finn ut mer om hvordan du feilsøker produktinformasjon etter attributt.