Beginner's guide

Syötteen tilan tarkistaminen

Kun tuotteesi on ladattu Manufacturer Center ‑tilillesi, tuotetietojasi verrataan dataa koskeviin laatuvaatimuksiin. Kullekin tuotteelle lisätään tilaksi aktiivinen, odottava tai hylätty. Jos joitakin tuotteistasi ei ole hyväksytty, sinun pitää reagoida tuotteen tilaa koskeviin ongelmiin. Tässä artikkelissa on vinkkejä yleisten ongelmien vianetsintään.

Syyt hylkäämiseen

Tuotteet saatetaan hylätä seuraavista syistä:

• puutteelliset tiedot (esimerkiksi keskeiset osat puuttuvat)
  • oikeinkirjoitus- tai kielioppivirheet
  • erikoismerkkien käyttäminen tai HTML-koodin muotoiluvirheet
  • laatuvirheet (esimerkiksi syötteesi tiedot eivät ole yhtä ajantasaiset tai täydelliset kuin Googlessa olevat tiedot).

Ohjeita vianetsintään

Voit tarkistaa mahdollisesti virheelliset määritteet seuraavasti:

1. Valitse Manufacturer Center ‑tilisi vasemmasta navigointivalikosta Diagnostiikka ja valitse sitten Näytä luettelo.
  2. Valitse muokattava tuote ja valitse Muokkaa tuotetta.
  3. Muokkaa määritettä ja valitse Tallenna. Muokattu määrite tarkastetaan uudestaan.

Lue lisää datan vianetsinnästä määritteiden mukaan.