Handleiding voor beginners

Een feed maken in Manufacturer Center

Hoe meer gegevens u opgeeft over een product, hoe beter uw account waarschijnlijk presteert in Google-services zoals Google.com en op het tabblad Google Shopping.

Het is belangrijk dat u de vereiste kenmerken opgeeft die hieronder worden vermeld. Bekijk de productspecificaties voor een lijst met alle kenmerken die u kunt opgeven.

Voor sommige in aanmerking komende accounts kan Manufacturer Center automatisch een aantal goed presterende merkproducten toevoegen aan het account terwijl u het opzet. Meer informatie

Vereiste gegevens

Maak eerst een feed met voor elk product deze minimaal vereiste kenmerken:

Tip: Geef eerst de vereiste kenmerken voor uw producten op als u uw account instelt. U kunt later gedetailleerdere informatie toevoegen.