Beginner's guide

Syötteen luominen Manufacturer Centerissä

Mitä enemmän tietoja ilmoitat tuotteesta, sitä tehokkaammin tilisi toimii Googlen palveluissa, esimerkiksi Google.comissa ja Google Shopping ‑välilehdellä.

Tuotesyötteeseen on tärkeää lisätä alla luetellut pakolliset määritteet. Näet kaikki saatavilla olevat määritteet tuotetietosäännöistä.

Manufacturer Center saattaa lisätä automaattisesti joillekin hyväksytyille tileille pääsyn myöntämisen aikana pienen määrän suosituimpia brändituotteita. Lue lisää

Pakolliset tiedot

Luo ensin syöte, jossa on seuraavat pakolliset vähimmäismääritteet kustakin tuotteesta:

Vinkki:Kun otat tiliäsi käyttöön, lisää ensin tuotteillesi pakolliset määritteet ja täydennä tietoja myöhemmin.