Radera ditt Manufacturer Center-konto

Du kan radera ditt Merchant Center-konto när du vill. När du raderar kontot förlorar du omedelbart åtkomsten till det. Du kan inte återställa ett Manufacturer Center-konto när du har raderat det.

I den här artikeln beskrivs hur du raderar ditt konto, vad du bör veta innan du raderar kontot och vad som händer när kontot raderas.

Gör följande innan du raderar kontot

När du har raderat kontot har du inte längre åtkomst till det. Se till att ladda ned data, rapporter, tillgångar eller information som du vill behålla.

Så fungerar det

Endast administratörsanvändare kan radera ett Manufacturer Center-konto. När du raderar kontot sker följande:

• Användare på kontot loggas ut omedelbart, förlorar åtkomsten till kontot och får ett e-postmeddelande om att kontot har raderats.
  • Eventuella kvarvarande produkter tas bort från kontot.

Kontot raderas permanent. När kontot har raderats kan det inte återaktiveras, och data kan inte återställas. Du kan skapa ett nytt Manufacturer Center-konto när som helst, men det nya kontot har inte någon data från det borttagna kontot.

Anvisningar

Så här raderar du ett Manufacturer Center-konto:

1. Logga in på ditt Manufacturer Center-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen Bild på inställningsikon i navigeringsmenyn.
  3. Välj Kontoinställningar.
  4. Klicka på Kontostatus.
  5. Läs ansvarsfriskrivningen och klicka på Radera konto.