Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Oplossing: Niet-verifieerbare certificering [certification]

Geef een andere certificering op voor dit product. Het product dat is gekoppeld aan de certificering die u heeft ingediend lijkt te verschillen van het product dat u heeft geüpload.

Een of meer van uw producten hebben een niet-verifieerbaar kenmerk certificering [certification]. Het product dat is gekoppeld aan de certificering die u heeft ingediend lijkt te verschillen van het product dat u heeft geüpload. De certificeringscode of de ID's op het product zelf lijken onjuist te zijn.

Instructies

Stap 1 van 3: Bekijk de betreffende producten

1. Log in bij uw Manufacturer Center-account.
  2. Klik op Diagnostische gegevens.
  3. Klik op het tabblad Problemen met artikelen om de huidige problemen met uw producten weer te geven.

Een lijst (.csv) van alle getroffen producten downloaden voor alle problemen:

• Klik op de downloadknop Download naast de filterknop Download onder de grafiek en boven de lijst met problemen.

Een lijst (.csv) van alle getroffen producten downloaden voor een bepaald probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op de downloadknop Download aan het einde van de rij.

Een lijst van maximaal 50 producten met dit specifieke probleem weergeven:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op Voorbeelden weergeven in de kolom Getroffen artikelen.

Stap 2 van 3: Voeg een certificering [certification] toe met een gecorrigeerde certificeringscode

1. Filter het gedownloade rapport zodat u alleen producten ziet met:

Titel van probleem = Niet-verifieerbare certificering [certification].

1. Controleer uw certificeringsgegevens voor deze producten en corrigeer de certificeringscode of corrigeer het GTIN of MPN van het product als ze onjuist zijn.

Stap 3 van 3: Dien uw productgegevens opnieuw in

1. Nadat u de productgegevens heeft geüpdatet, dient u deze opnieuw in via een van deze methoden:
  2. Ga vervolgens naar de pagina Diagnostische gegevens. U heeft het probleem opgelost als het hier niet meer wordt vermeld.
Opmerking: Het kan even duren voordat uw wijzigingen zichtbaar zijn op de pagina Diagnostische gegevens.

Gerelateerde link