Så löser du: Certifieringsnamnet stämmer inte överens med certifikatutfärdaren

Se till att certifieringsnamnet stämmer överens med certifikatutfärdaren

För en eller flera produkter stämmer inte certifieringsnamnet överens med certifieringsutfärdaren. Myndigheten eller certifieringsorganet ansvarar för att utfärda certifieringen. Vi stöder bara värdena EC eller European_Commission för certifikatutfärdaren och EPREL för certifieringsnamn. När det angivna certifieringsnamnet inte stämmer överens med certifikatutfärdaren används inte certifieringsdatan.

Anvisningar

Steg 1 av 3: Visa de berörda produkterna

1. I ditt Manufacturer Center-konto klickar du på Produkter på navigeringsmenyn och sedan på Diagnostik.
  2. Klicka på fliken Problem med vara för att se aktuella problem som påverkar dina produkter.

Ladda ned en lista (.csv) med alla varor som berörs av alla problem:

• Klicka på nedladdningsknappen bredvid filterknappen , under diagrammet och ovanför listan över problem.

Ladda ned en lista (.csv) med alla varor som berörs av ett visst problem:

• Leta reda på problemet i kolumnen Problem och klicka sedan på nedladdningsknappen i slutet av raden.

Visa en lista med upp till 50 produkter med det aktuella problemet:

• Leta reda på problemet i kolumnen Problem och klicka sedan på Visa exempel i kolumnen Varor som påverkas.

Steg 2 av 3: Ange ett certification_name som stämmer överens med certification_authority

1. Filtrera den nedladdade rapporten så att du bara ser produkter med följande:
    ”Problemrubrik” = Ogiltigt värde (CERTIFICATION_AUTHORITY_MISMATCH)
  2. Sök efter produkterna i din produktdata (med id:t) och se till att du anger rätt certifikatutfärdare för certifieringsnamnet.
    • Exempel: n:certification_name är EPREL, n:certification_authority är ”Environmental Protection Agency” (EPREL ges av EU-kommissionen, inte Environmental Protection Agency).

Steg 3 av 3: Skicka din produktdata igen

1. När du har uppdaterat din produktdata skickar du den igen på något av följande sätt:
  2. Kontrollera att du har löst problemet genom att titta att det inte längre visas på sidan Diagnostik.

Tänk på att det kan ta lite tid innan ändringarna syns på sidan Diagnostik.