Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Oplossing: De certificeringsnaam komt niet overeen met de certificeringsinstantie

Zorg dat de certificeringsnaam overeenkomt met de certificeringsinstantie

Voor een of meer producten komt de certificeringsnaam niet overeen met de certificeringsinstantie. De autoriteit of certificeringsinstantie is verantwoordelijk voor de afgifte van de certificering. We ondersteunen alleen de waarden EC of European_Commission als certificeringsinstantie en EPREL als certificeringsnaam. Als de opgegeven certificeringsnaam niet overeenkomt met de certificeringsinstantie, worden de certificeringsgegevens niet gebruikt.

Instructies

Stap 1 van 3: Bekijk de betreffende producten

1. Klik in uw Manufacturer Center-account in het navigatiemenu op Producten en daarna op Diagnostische gegevens.
  2. Klik op het tabblad Problemen met artikelen om de huidige problemen met uw producten te bekijken.

Een lijst (.csv) van alle getroffen artikelen downloaden voor alle problemen:

• Klik op de downloadknop naast de filterknop onder de grafiek en boven de lijst met problemen.

Een lijst (.csv) van alle getroffen artikelen downloaden voor een bepaald probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op de downloadknop aan het einde van de rij.

Een lijst bekijken van maximaal 50 producten met dit specifieke probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op Voorbeelden bekijken in de kolom 'Getroffen artikelen'.

Stap 2 van 3: Geef voor certification_name een waarde op die overeenkomt met de waarde van certification_authority

1. Filter het gedownloade rapport zodat u alleen producten ziet met:
    Titel probleem = Ongeldige waarde (CERTIFICATION_AUTHORITY_MISMATCH)
  2. Zoek (met behulp van de ID) in uw productgegevens naar die producten en geef de juiste certificeringsinstantie op voor de certificeringsnaam.
    • Voorbeeld: n:certification_name is EPREL, n:certification_authority is Environmental Protection Agency (EPREL wordt voorgeschreven door de Europese Commissie, niet de Environmental Protection Agency).

Stap 3 van 3: Productgegevens opnieuw indienen

1. Nadat u uw productgegevens heeft geüpdatet, dient u ze opnieuw in volgens een van deze methoden:
  2. Ga naar de pagina Diagnostische gegevens. U heeft het probleem opgelost als het hier niet meer wordt vermeld.

Opmerking: Het kan even duren voordat uw wijzigingen zichtbaar zijn op de pagina Diagnostische gegevens.