Uw Manufacturer Center-account verwijderen

U kunt uw Manufacturer Center-account altijd verwijderen. Nadat u uw account heeft verwijderd, heeft u ook meteen geen toegang meer tot het account. U kunt een Manufacturer Center-account niet herstellen nadat u het heeft verwijderd.

Dit artikel beschrijft hoe u uw account verwijdert, wat u moet weten voordat u uw account verwijdert en wat er gebeurt als u uw account verwijdert.

Voordat u uw account verwijdert

Nadat u uw account heeft verwijderd, heeft u er geen toegang meer toe. Vergeet niet de gegevens, rapporten, items of gegevens te downloaden die u wilt bewaren.

Hoe het werkt

Alleen beheerders kunnen een Manufacturer Center-account verwijderen. Nadat u uw account heeft verwijderd, gebeurt het volgende:

• Gebruikers in het account worden onmiddellijk uitgelogd. Ze raken ook hun accounttoegang kwijt en krijgen een e-mail waarin staat dat het account is verwijderd.
  • Resterende producten worden uit uw account verwijderd.

Accountverwijdering is definitief. Een verwijderd account kan niet opnieuw worden geactiveerd en de gegevens kunnen niet worden hersteld. U kunt op elk gewenst moment een nieuw Manufacturer Center-account maken, maar het nieuwe account bevat niet de gegevens van uw verwijderde account.

Instructies

Zo verwijdert u een Manufacturer Center-account:

1. Log in bij uw Manufacturer Center-account.
  2. Klik in het navigatiemenu op het instellingenicoon Afbeelding van het instellingenicoon.
  3. Selecteer Accountinstellingen
  4. Klik op Accountstatus.
  5. Lees de disclaimer en klik op Account verwijderen.