Beginner's guide

Bekreft Manufacturer Center-kontoen din

Når du har registrert deg for Manufacturer Center, må det utføres en rekke kontroller før du kan administrere merket ditt i Manufacturer Center. Du kan logge på kontoen din for å spore statusen og utføre nødvendige handlinger.

Slik fungerer bekreftelsen

Du har knyttet en Merchant Center-konto til Manufacturer Center

1. Slik foregår kontobekreftelsen:
    • Vi sender en forespørsel om godkjenning til bedriftens e-postadresse som du oppga da du registrerte deg for Manufacturer Center. Denne bekreftelseslinken utløper etter en uke. Du kan sende den på nytt eller endre mottakeradressen ved å logge på kontoen din.
    • Vi gjennomgår kontoinformasjonen du har oppgitt, nærmere bestemt bedriftsnavnet, bedriftens nettadresse og bedriftens e-postadresse. Det kan ta opptil to dager å bekrefte kontoen din.
    • Hvis e-postforespørselen godkjennes av e-posteieren og vi har bekreftet informasjonen du har oppgitt, er kontoen din bekreftet.
  2. Slik foregår merkebekreftelsen:
    • Vi gjennomgår merkeinformasjonen din. Det kan ta opptil to dager å bekrefte merkene dine.
  3. Vi sender en forespørsel om tilknytning til Merchant Center-konto-ID-en du har oppgitt. Hvis forespørselen godkjennes, blir Merchant Center-kontoen knyttet sammen med Manufacturer Center-kontoen din.
  4. Produktinformasjonen for det bekreftede merket i Merchant Center-kontoen din synkroniseres med Manufacturer Center-kontoen din. Det kan ta opptil to dager å synkronisere produktinformasjonen. Finn ut mer om synkronisering av produktinformasjon

Du har ikke knyttet en Merchant Center-konto til Manufacturer Center

1. Slik foregår kontobekreftelsen:
    • Vi sender en forespørsel om godkjenning til bedriftens e-postadresse som du oppga da du registrerte deg for Manufacturer Center. Denne bekreftelseslinken utløper etter en uke. Du kan sende den på nytt eller endre mottakeradressen ved å logge på kontoen din.
    • Vi gjennomgår kontoinformasjonen du har oppgitt, nærmere bestemt bedriftsnavnet, bedriftens nettadresse og bedriftens e-postadresse. Det kan ta opptil to dager å bekrefte kontoen din.
    • Hvis e-postforespørselen godkjennes av e-posteieren og vi har bekreftet informasjonen du har oppgitt, er kontoen din bekreftet.
  2. Slik foregår merkebekreftelsen:
    • Vi gjennomgår merkeinformasjonen din. Det kan ta opptil to dager å bekrefte merkene dine.
  3. Når merket ditt er godkjent, prøver Manufacturer Center å identifisere topproduktene som tilhører merket. Hvis dette lykkes, får du beskjed (både per e-post og i Manufacturer Center-kontoen din) om å låse opp innsikt for topproduktene dine. Når du låser opp innsikt, legges produktinformasjon automatisk til i kontoen din, og du får tilgang til statistikk for disse produktene. Du kan når som helst redigere eller fjerne produkter som automatisk er lagt til i kontoen.

Vanlige problemer med bekreftelse

Kontoen din er ikke bekreftet fra bedriftens e-postadresse

Hvis forespørselen ikke er godkjent ennå, kan du sende en påminnelse fra Manufacturer Center til bedriftens e-postadresse. Hvis bedriftens e-postadresse må endres, velger du «Endre e-postadressen for godkjenning».

Kontoen din ble avvist under kontogjennomgangen

Hvis vi ikke kan bekrefte et forhold mellom bedriften din og informasjonen du har oppgitt, eller hvis vi ikke kan bekrefte at du eier merkene eller er en produsent, blir kontoen din avvist.

Viktig: Hvis vi ikke kan bekrefte kontoen din, blir kontoen avvist (selv om eieren av bedriftens e-postadresse har godkjent forespørselen).

Merket ditt ble avvist

Hvis vi ikke kan bekrefte forholdet mellom merket og produsenten, kan vi avvise merket ditt. Problemer med datakvaliteten, for eksempel irrelevant informasjon i merkenavnet (som «Google ltd»), stavefeil/grammatikkfeil eller feil nettadresse, kan føre til at merket ditt blir avvist.

Du kan løse dette problemet ved å velge «Legg til et annet merke» og oppdatere eventuell feil eller unøyaktig informasjon om merket. Finn ut mer om merkeavvisninger

Merchant Center-kontoen din kunne ikke knyttes sammen med Manufacturer Center

Hvis du oppga en Merchant Center-ID da du registrerte deg, men forespørselen om tilknytning ikke er godkjent, velger du alternativet for å sende en påminnelse til Merchant Center-kontoen i Manufacturer Center. Hvis du har tilgang, kan du godkjenne forespørselen om tilknytning direkte i Merchant Center.

Hvis du skal oppdatere Merchant Center-ID-en, velger du «Tilknytt en annen konto». En ny forespørsel sendes til den oppdaterte Merchant Center-kontoen for godkjenning.

Produktinformasjonen din fra Merchant Center kunne ikke synkroniseres

Vi synkroniserer bare produkter for merker som er bekreftet i Manufacturer Center. Det kan hende at enkelte produkter ikke synkroniseres hvis vi ikke har et tydelig signal om at de tilhører et bestemt merke. Du kan sjekke produktinformasjonen i Merchant Center for å bekrefte at den er riktig. Du kan også kontakte brukerstøtten hvis du mener at produktet er tydelig merket som tilhørende et bekreftet merke, men fremdeles ikke er synkronisert.

Du kan også legge til produkter manuelt i Manufacturer Center ved å bruke en feed (tilgjengelig for alle kontoer) eller ved å bruke Google-katalogen (bare tilgjengelig for kvalifiserte kontoer og merker).

Hva skjer videre?

Når Manufacturer Center-kontoen din er bekreftet, kan du begynne å administrere Manufacturer Center-kontoen din.