Beginner's guide

Manufacturer Center ‐tilin vahvistaminen

Kun olet rekisteröitynyt Manufacturer Centeriin, tilille on tehtävä useita tarkastuksia, ennen kuin voit hallinnoida brändiäsi Manufacturer Centerissä. Voit seurata rekisteröitymisprosessin tilaa ja suorittaa siihen liittyviä vaiheita kirjautumalla sisään tiliisi.

Näin vahvistaminen toimii

Linkitit Kauppiaskeskus-tilin Manufacturer Centeriin.

1. Tilin vahvistaminen:
    • Lähetämme hyväksyntäsähköpostin yrityksen sähköpostiosoitteeseen, jota käytit Manufacturer Centeriin rekisteröitymisen yhteydessä (yrityksen sähköpostiosoite). Vahvistuslinkki vanhenee viikon kuluttua. Voit lähettää sen uudelleen tai muuttaa vastaanottajan osoitetta kirjautumalla sisään tilillesi.
    • Tarkistamme ilmoittamasi tilitiedot: yrityksen nimen, URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Tilin vahvistamiseen menee enintään kaksi päivää.
    • Jos sähköpostin omistaja hyväksyy sähköpostipyynnön ja olemme vahvistaneet antamasi tiedot, tilisi vahvistetaan.
  2. Brändin vahvistaminen:
    • Tarkistamme bränditietosi. Brändisi vahvistamiseen menee enintään kaksi päivää.
  3. Lähetämme linkityspyyntösähköpostin ilmoittamallesi Kauppiaskeskus-tilin tunnukselle. Jos pyyntö hyväksytään, Kauppiaskeskus-tili linkitetään Manufacturer Center ‐tiliisi.
  4. Vahvistetun brändisi tuotetiedot synkronoidaan Kauppiaskeskus-tililtäsi Manufacturer Center ‑tilillesi. Tuotetietojen synkronointiin voi kulua kaksi päivää. Lue lisää tuotetietojen synkronoinnista

Et linkittänyt Kauppiaskeskus-tiliä Manufacturer Centeriin

1. Tilin vahvistaminen:
    • Lähetämme hyväksyntäsähköpostin yrityksen sähköpostiosoitteeseen, jota käytit Manufacturer Centeriin rekisteröitymisen yhteydessä (yrityksen sähköpostiosoite). Vahvistuslinkki vanhenee viikon kuluttua. Voit lähettää sen uudelleen tai muuttaa vastaanottajan osoitetta kirjautumalla sisään tilillesi.
    • Tarkistamme ilmoittamasi tilitiedot: yrityksen nimen, URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Tilin vahvistamiseen menee enintään kaksi päivää.
    • Jos sähköpostin omistaja hyväksyy sähköpostipyynnön ja olemme vahvistaneet antamasi tiedot, tilisi vahvistetaan.
  2. Brändin vahvistaminen:
    • Tarkistamme bränditietosi. Brändisi vahvistamiseen menee enintään kaksi päivää.
  3. Kun brändisi on hyväksytty, Manufacturer Center yrittää tunnistaa brändin suosituimmat tuotteet. Jos tunnistus onnistuu, saat kehotuksen (sähköpostiin ja Manufacturer Center ‑tilillesi) ottaa suosituimpia tuotteitasi koskevat vinkit käyttöön. Vinkkien ottaminen käyttöön lisää automaattisesti tuotetietoja tilillesi, ja saat pääsyn kyseisten tuotteiden analytiikkaan. Voit aina muokata tai poistaa tilillesi automaattisesti lisättyjä tuotteita.

Yleisiä vahvistusongelmia

Tiliäsi ei ole vahvistettu yrityksen sähköpostiosoitteesta

Jos pyyntöä ei ole vielä hyväksytty, voit lähettää muistutuksen Manufacturer Centeristä yrityksen sähköpostiosoitteeseen. Jos yrityksen sähköpostiosoitetta on muutettava, valitse Muuta hyväksyntäsähköpostia.

Tilisi hylättiin tilin tarkistuksen aikana

Jos emme pysty vahvistamaan yrityksesi ja antamiesi tietojen välistä suhdetta tai emme saa selvitettyä, omistatko brändit tai oletko valmistaja, tilisi hylätään.

Tärkeää: Jos emme pysty vahvistamaan tiliäsi, tili hylätään (vaikka yrityksen sähköpostiosoitteen omistaja olisi hyväksynyt pyyntösi).

Brändisi hylätään

Jos emme pysty vahvistamaan brändin ja valmistajan välistä suhdetta, saatamme hylätä brändisi. Datan laatuongelmat, kuten ylimääräiset tiedot brändin nimessä (esim. Google ltd), oikeinkirjoitus- tai kielioppivirheet tai virheellinen verkkosivuston URL-osoite, voivat johtaa brändisi hylkäämiseen.

Voit korjata ongelman valitsemalla Lisää toinen brändi ja päivittämällä mahdolliset brändiin liittyvät virheelliset tai epätarkat tiedot. Lue lisää brändin hylkäämisestä

Kauppiaskeskus-tiliäsi ei voitu linkittää Manufacturer Centeriin

Jos ilmoitit Kauppiaskeskus-tunnuksen rekisteröitymisen yhteydessä, mutta linkityspyyntöä ei ole hyväksytty, lähetä Kauppiaskeskus‐tilille muistutus Manufacturer Centeristä. Jos sinulla on pääsyoikeudet, voit hyväksyä linkityspyynnön suoraan Kauppiaskeskuksesta.

Jos haluat päivittää Kauppiaskeskus-tunnuksen, valitse Linkitä eri tili. Päivitetylle Kauppiaskeskus-tilille lähetetään uusi pyyntö hyväksyttäväksi.

Kauppiaskeskuksen tuotetietoja ei voitu synkronoida

Vain Manufacturer Centerissä vahvistettujen brändien tuotteita synkronoidaan. Joitain tuotteita ei ehkä synkronoida, jos ne eivät kuulu selvästi tietylle brändille. Voit tarkistaa Kauppiaskeskuksesta, ovatko tuotetiedot oikein, tai ottaa yhteyttä tukeen, jos jokin tuote on mielestäsi selvästi merkitty kuuluvaksi vahvistetulle brändille, mutta sen tiedot eivät silti synkronoidu.

Voit myös lisätä tuotteita manuaalisesti Manufacturer Centerissä syötteellä (saatavilla kaikille tileille) tai Google-luettelolla (saatavilla vain ehdot täyttäville tileille ja brändeille).

Mitä seuraavaksi?

Kun Manufacturer Center ‐tilisi on vahvistettu, voit alkaa hallinnoida Manufacturer Center ‐tiliäsi.