De donkere modus gebruiken in Gmail

Je kunt de instelling voor je Gmail-thema wijzigen zodat je gemakkelijker berichten kunt bekijken op je mobiele apparaat. Je kunt de instelling voor het donkere thema gebruiken om de batterijduur te verlengen.

Je thema-instelling wijzigen

Tip: Deze functie is alleen beschikbaar op apparaten met Android-versie Q of hoger.

Je kunt kiezen tussen het donkere, het lichte of het standaardthema van je apparaat:

1. Open de Gmail-app Gmail op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu .
  3. Tik op Instellingen en dan Algemene instellingen.
  4. Tik op Thema.
  5. Kies Licht, Donker of Systeemstandaard.

Gerelateerd artikel

Gmail-thema's