E-mails plannen om te sturen

Je kunt je e-mails plannen zodat ze op een later tijdstip worden gestuurd. Geplande e-mails kunnen een paar minuten na de geplande tijd worden verzonden.

Belangrijk: Je e-mails worden gestuurd op basis van de tijdzone waarin je ze plant.

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.
  1. Ga op je computer naar Gmail .
  2. Tik linksboven op Opstellen .
  3. Stel je e-mail op.
  4. Klik linksonder naast Verzenden op de dropdownpijl Meer verzendopties.
  5. Klik op Verzenden plannen.

Opmerking: Je kunt tot honderd geplande e-mails hebben.

Geplande e-mails bekijken of wijzigen

1. Ga op je computer naar Gmail .
  2. Klik in het linkervenster op Gepland Gepland.
  3. Selecteer de e-mail die je wilt wijzigen.
  4. Klik rechtsboven in je e-mail op Verzenden annuleren.
  5. Breng je wijzigingen aan.
  6. Klik linksonder naast Verzenden op de dropdownpijl Meer verzendopties.
  7. Klik op Verzenden plannen en selecteer een nieuwe datum en tijd.

Geplande e-mails annuleren

1. Ga op je computer naar Gmail .
  2. Klik in het linkervenster op Gepland Gepland.
  3. Selecteer de e-mail die je wilt annuleren.
  4. Klik rechtsboven in je e-mail op Verzenden annuleren.

Opmerking: Als je een geplande e-mail annuleert, wordt deze een concept.